måndag 19 juli 2010

Hål i huvudet :P

Jag fick mig en STJÄÄÄRNSMÄLL i lilla knoppen igår kväll. Stog frammåtböjd och letade efter ett örhänge på golvet och reste mig toksnabbt...rakt upp i krysset :P på min badrummsspegeldörr som var öppen.

Det var sådär så man inte vet om man skall skratta eller gråta (om jag hade sett någon annan göra det hade jag nog fnittrat till...jag är en hemsk människa :P). Jag såg små fåglar runt huvudet och svor långa ramsor på alla språk jag kan :P

Min LÄKARMAMMA (!) krafsade lite på håret (medan hon tittade i SvD och på kulturkanalen) och sa.."jag ser inget det gick nog bra". Ni skall inte tro att dom bryr sig extra mycket om sina barn på nå vis, bara för att dom är läkare ;) "äsch...det är bara ett litet virus..." Ja men det var lite störigt att ha EBOLA mamma :P

Som tur var kom min moster och hennes man (som också är läkare :P) och inspekterade vidare för det kändes som någon hade plöjt en åkerfåra i huvudet på mig. Tydligen hade jag behövt sårlim men ingen hade något hemma så jag fick låta det vara. Det blödde fortfarande efter 6 timmar :P men nu verkar hela huvudet ha koagulerat i en skön skorpa :S

Vi gick på restaurang igår...MED FAMILJEN :P det gick bra för jag fick sitta med min lugna moster Leena och Anna...Jacob och Erik (som är ungefär lika högljudda då dom diskuterar) satt vid andra sidan bordet. Det var kalasmysigt. Efter det gick vi till OConnors. Tilloch med mormor gick dit och fick sig en stänkare.

Jag drack en öl som heter Raging bitch (hahaha) med den blygsamma procenten på 9% :O
alla som känner mig vet att jag sällan dricker ALLS...lättöl om jag skall ha nått. Men den ölen var sjukt god. Söt liksom som en färsköl.

Efter ett par timmar på OC trillade vi vidare och träffade goda vänner vid bryggan. Vi stannade ett tag o satt o pratade i den ljumma natten (alla andra gnölade om att det var kallt men dom måste fan va gjorde av socker :P jag hade druckit raging bitch och sånna fryser inte :P...kanske för man har ekvivalenten av glykol i sig i form av öl :P men what the heck ;))

Nä fifan...nu går jag o slaggar på soffan ett tag innan jag går till jobbet. Im not able for this shit anymore :P jag är för gammal!

Helt underbart att ha lillkusin Anna här iaf. Hon vill alltid sova i min säng och det är så mysigt. Det var så varmt att vi fick sova halvnakna och då kan man junte skeda :P som vi brukar annars så det blev J's och min variant...sova med rumporna mot varandra åt varsitt håll hehehe. Men det är så jäkla mysigt för man känner att någon är där...värsta trygghetskänslan.

Hon har just blitt lite övergiven av sin käresta så vi förstår varandra extra väl just nu. När J och jag tog slut så var Anna här strax efter och låg sked med mig och klappade mig på håret när jag låg o hulkade av gråt nätterna igenom. Nu hulkar hon inte men den där extra närheten betyder mycket när man känner sig ensammare än någonsin så jag kan ge tillbaka lute av det hon gav mig när jag behövde det.

Min älskade lillkusin. Vem visste 1985 när hon trillade ut att vi skulle bli soulmates? :)

Just ja...soffan var det ja :P

Puss på tangentbordet :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics