fredag 2 april 2010

Asssså kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuken

Vet ni vad klockan är nu??? Jo den är kvart i fyra på natten 8när jag korrigerar detta för 4e gången).
Mormor går ju aldrig o lägger sig (men hon nämner att hon skall gå å lägga sig 54 ggr och sen sitter hon ändå som en fågelholk och glor på mina serier och sitter och suckar...eller står som en ostbåge med öppen mun orörlig i 15 minuter...det STÖR MIG!!!!)

Så när hon äntligen har lagt sig och jag kan andas ut lite (jag vill bara ha lite privat tid...hur hemskt det än låter) så tittar jag på mina serier jag spelat in under veckan (utan live commentry).
I bakhuvudet vet jag att eftersom hundjäveln inte sket när vi var ute ikväll måste jag gå ut med honom igen om jag vill få sova ut imorgon. Så jag väntar och sitter i hans fisångor (ett säkert tecken att en hund behöver skita...oftast) tills ptja 02.15. Sedan går vi staden runt 15 varv utan att hundjäveln ens skiter en kotte!!!!!

Jag skulle inte bli så jävla irriterad om jag inte visste att han kommer väcka mig klockan kvart över 7 med sina jävla fnysningar som betyder "gå ut med mig nu innan jag blir ytterst indignerad...slav".

Vi kom till parken vid ån där han ALLTID skiter..det stog såklart ett hånglande par där (som vi passerade 3 minuter innan) på gågatan och jag tänkte näe jag skall inte störa dom...sedan tänkte jag på min förstörda sovmorgon...och beslöt mig för att fullständigt strunta i "kärleks"paret (som alldelles nyss lärde sig varandras namn) och nu hade grovpetting för sig i parken. Men trots att vi störde ett upphetsat par, skrämde änder och trampade i lera (hoppas jag att det var) så fick vi inget resultat *gnisslar tänder*
Vi testade skolgårdar, gågatan...tillochmed utanför Janemars (som är ett säkert kort för min hund) inte ens kullersten funkade, det misslyckas aldrig!!! Nu gick han runt som fuckin Ferdinand och luuuktade på sina medhundars pissfläckar...strosade runt lite slängde med svansen och tyckte det var såå uppfriskande med en liten promenix.

Jag däremot fradgade...jag blev en såndär galen tant som går med sin hund på stan och pratar och väser. Jag svor och bönade om vartannat att han bara skulle göra sin lilla bajsdans, klämma lite o sen kan vi gå hem. Näe.

Just när han var som mest intresserad av att eventuellt börja skita kommer nån jävla full frisörska i 50års åldern och kraxxar med sin inpyrda röst (medan hon svajjar på sin dotters platåstilletter från Skopunkten - oh you looked so classy girlfriend) "hoppas han inte gör en nummer två" så han helt kommer av sig.

Jo ditt jävla patetiska 5 i 3 RAGG, jag hoppas verkligen han gör en nummer två för annars kommer jag klämma det ur honom som en kvartsfull kaviartub (fast jag skippade 5 i 3delen av det hela). Hon började koolhosta som en cancerpatient av skratt men hunden drog iväg mig innan jag hann pressa ner ciggen i halsen på henne.

Jag älskar att begrunda fulla människor jag inte har några band till...såg massor med folk som var solklara 5 i 3 ragg...klockan var till och med 5 i 3...en fet brud som stolpade runt i sina stilettstövletter (och dom kom inte ens från skopunkten utan detta var typ ICA MAXI's skoavdelning). Hon går och tjattrar entoningt och jävligt högt om något halleluja moment hon hade haft som undersköterska samtidigt som hon tänker att hon kan till och med ligga med raset hon halvhänger på - bara hon får ta av sig sina dojjor först...man riktigt ser smärtan i hennes ansikte för varje steg).
Killen i sin tur är bara så jävla lycklig att han skall få ligga...han skiner som en sol genom öldimman och kan tilloch med se övertygande ut som om han lyssnar på vad hon säger fast han egentligen bara längtar efter att pressa ner hennes huvud i kudden för att dämpa tjattret och hinna med lite extas innan han tar nattbussen hem till byhålan han kravlat fram ur. Men jag har inte fördomar :P

1 timme senare slet jag hem en olycklig liten hund som inte alls hajjade varför matte var sur som en gammal GIXXER. och nu sitter jag här o skriver ett inlägg om hur min hund inte sket...FÖR JAG BLEV PIGG AV ILSKA + PROMENADEN MITT I NATTEN!!!!
Mmmmm...nä säg inget...jag vet...

Anger management...:P

5 kommentarer:

Katja sa...

Hörru du din bittra kvinna.. I adore you.. ♥

Karin sa...

Jag har varit med om samma sak när Falcon va liten. Fast det SPÖREGNA!!!! 45 minuter senare sket han. Jag är så jävla envis så jag vann! Vad vann jag? 15 min mer sömn och en dyblöt jacka!

BitterTwitter sa...

Hahaha..jag har varit med om detta massor med ggr...men till Harrys försvar så har jag faktikst sovit tills NU..utan en enda fnysning :D
Jag älksar honom (egentligen ;))
@Katja...right back at ya...när kommer bebbe?

Anonym sa...

Fördomar spar tid, jag tror dina var rätt träffsäkra!

HWA sa...

Det här vinner över comedy club..
Du är min nya hjältinna..

 
Web Analytics