tisdag 20 april 2010

Haha klockren kommentar på FB

"BitterTwitter har ett verbalt språk som gör att håret på ryggen reser sig & gör att man åker fram fem centimeter från ryggstödet" (The Hornyman 2010) Jag bytte ut mitt riktiga namn mot mitt alias ;)

Facebook kan man ha många åsikter om men jag måste säga att det är ett mycket roligt forum som ger folk en chans att umgås...utan alla "vad skall jag ha på mig, tänk om jag får gaser i magen på middagen och alla hör när min mage kurar när det är knäpptyst för att man inte kommer på något att säga IRL (:P reds anm :P)".

Ibland är det bara mycket skönare att lägga in en phet kommentar på FB och påsåsätt kan kontakten hållas och kanske när man ser varandra nästa gång har man mer att prata om. Det öppnar onekligen dörrar för kommunikation. Fegiskommunikation kan man ju kalla det. äsch nu trasslar jag in mig. Jag gillar FB om man har undgått att märka det :P

Idaaaaag fick jag goda nyheter :D
Försäkringsbolis ringde och dom hade undersökt olycksplatsen och polisrapporter, trafikljussekvenser och fan och hans moster och jag fick rätt med 10 minuter.
Alltså...grabben påstog att han hade grön pil när han svängde och jag åkte tillbaka till olycksplatsen efter olyckan o kollade (på dagtid) och fick akut illamående för det var pilljus där som lös som han sa. Men försäkrinsgbolaget hade utrett det och dom ljusen slutade lysa på kvällen kl 20.00 och olyckan skedde vid 10 över åtta på kvällen. Alltså ingen grön pil!

PHU!! Jag slipper vara vållande :D jag får 3000 till i handen :D yes yes yes!!!!

Men nu vill jag ha en cabbe. Jag var ju o kollade den i sthlm men det är för dyrt.

Det finns en i skåne (!) men pallar man åka dit? Ta tåget (!?) och sen köra hem zzzzz.
Kan inte någon bara hitta en perfekt cool bil, ny kamrem, nyservad, fin i lacken (INTE MÖRKGRÖN ELLER VINRÖD) och skicka den till mig? Det vore AWSOME!

Nu är jag så hyper över att jag är fri från krashångesten :D att jag skall susa iväg o göra nått kul...typ jobba :P

Puss o kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics