onsdag 21 april 2010

Inlägg nr 201...

Fan vad jag tjötar :P

Jag har kommit på att jag skall samla på händelser...även om dom är små. Efter 200 inlägg kom jag på att det är det jag gör här :P ;) güzzen är snaaaaaaaaaaabb!!

BTW GuW det var inte mig du chattrade med på msn idag det var en kund som är världens roligaste :P jag stod o lasrade hennes kompis.

Imorse såg jag en typiskt rolig grej..ni kanske intetycker det och kanske man måste vara "bicultural" :P för att se det roliga, kanske inte vad vet jag?

Haha...en snubbe i 35-års åldern kom cyklande på en BMX på fel sida av gatan (Dragarbrunnsgatan..mitt i stan fifan). Det roliga med honom varatt han såg ut som om han var den enda överlevande produkten av ett kombinerat provrörsförsök från Kabuhl, Halabja och Tjernobyl...ni vet lite felknullad från början (mamma och pappa är kusiner och resten av familjen mä) och förstörd av en bombningsattack så han går runt med ett permanent flin och andas bara genom munnen och har mentalitet av en 4 åring...och det viktigaste..han har typ kurdisk nationaldräkt på sig..ni vet byxorna...och sen en keps halvt bakåfram så att han ser lite allmänt fRekC ut.

Yani...han cyklar på fel sida och här kommer "Per-Gunnar" 72 år på sin Monark som han har haft sedan 1976 och vårdat ömt och kärt och bytt varenda punktering på och burit upp och ner i cykelrummet så den inte har ett roststänk på. Han har sin nystrukna vita skjorta med sommarärm på (för nu är det vår då har man kortärmat). Den är lite "ärtig" med sitt röd och blårutiga mönster och han känner sig väldigt spänstig och morgonpigg. Cykelhjälmen sitter precis som den skall och glasögonen är nyputsade imorse.

När PG ser "Mahmuudi" cykla på fel sida av gatan blir han bestört!!!! Hur kan man...nä nu...jag skall banne mig...han cyklar rakt mot honom för att riktigt visa att här cyklar man inte minsann...men Mahmuuuudi lallar på för han har solen i ögonen och det är dessutom bara ett som funkar (jävla kusingiften) så han cyklar på.
Jag står och väntar på att hunden skall sniffa klart på pissfläcken han alltid luktar i 10 minuter på...och håller nästan andan och undrar om dom kommer kollidera.

PG riktigt skakar i kroppen...han utstöter : "man måste cykla på ANDRA sidan av gatan FAKTISKT" och blir ganska röd i ansiktet av den oerhörda fräckheten Mahmuuudi uppvisar.
Mahmuuuudi hörde antagligen inget annat än sin tonen av hans egen tinnitus och eftersom solen strålade i hans ögA och han var ute på en skön morgontur och strålade som solen själv, så trodde han att den goa farbrorn sade ngt snällt åt honom så han vänder på huvudet i farten och nickar och LER ett tandlöst flin mot PG som nästan bryter ihop som matadoren i Ferdinand för att Ferdinand inte vill slåss :P

Han fortsätter på sin MYCKET lilla BMX mot St Olofsgatan..fortfarande på fel sida.. där lastbilarna går tätt :S
Men jag hade fullt upp med att titta på PG som stog mitt i gatan (för han blev undanträngd på sin sida av "mahmuuudi hahaha) och hötte med näven och planerade sin nästa insändare haha.

Sånna roliga saker ser man ju fan varje dag. Det var bara sånna totala motsatser att jag tyckte det var roligt. Sedan kanske inte ngn annan tycker det ;) men då behöver man inte läsa här.

Puss på...valfri plats

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är fan den trasigaste människa jag känner...Be my wife???.;)

Kunde fan se gubben som matadoren i Ferdinand.

/Lorden

Anonym sa...

Ha haaa, fantastiskt, såg det framför mig i din beskrivning. Garvar mig harmynt...:D
Kram B

 
Web Analytics