lördag 10 april 2010

Mjaha...

och DÄR dog skrivarinspirationen....

Trevlig helg å sånt. Ikväll skall jag ut...är inte så mycket för att gå ut..eller det beror på stället iof. Men stället vi skall till ikväll är ett sånt som inte tilltalar mig direkt men det är sällskapet som räknas.
Jag gillar irländska pubar där man kan sunka in i vilka kläder man vill och krypa upp i mys-ställning i soffan (dom har soffor!!) och känna sig hemma...where everyboooody knows ur naaaame....OConnors med andra ord. LOVE IT.

Stället vi skall till ikväll har blivit stans "hetaste" inneställe och började typ som ett tapas/snobbdrinkställe...och har väl fortsatt som det men numer med DJ och störig uteservering (jag bor mittemot och vill kunna njuta av att sova med öppet fönster på natten..men det går inte längre på somrarna).

Nog gnäll om det...jag skall öppna mitt egna rock-hak och vill folk vara "ute" med mig måste dom komma dit o hänga. Det skall vara riktigt sunkigt...men med mysfaktor och lukta MC/bilverkstad. MMmmmmm. Neonskyltar, någon ful tegelvägg..a'la källarlokal..replokal typ.
Jag känner mig inte hemma i polerade lokaler med kostymklädda människor :P har aldrig gjort det.

Men jag skall lägga undan mina fördomar mot det här stället ikväll :D och ha roligt :P jag kan säkert hitta nån gammal sunkig detalj att tycka om :P :P

Kram å sånt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics