fredag 16 april 2010

Fantastiskt faschinerande ledig dag

INTE!

Jag har städat..men ändå inte städat. Såndär cpstädning som inte syns...skåp och papper. sen har jag tvättat...hela dagen. Och mormor vaggar runt o har en toksvullen höft. Hemtjänsten mesade ur att ta henne till sjukhuset med ursäkten att dom inte fick tag på hennes husläkare och således inte har någon remiss..."isf får ni åka in till akuten med henne". Jag är en hemsk människa och har väntat på mammas utlåtande hela dagen och om det är akuten så får HON åka. Jag har varit med mormor på akuten tre LÅNGA nätter (3 olika tillfällen)...jag pallar inte mer.

Min hund är snobb och spottar ut fodret jag ger honom. Men när man ger honom superdyra guldstoftfodret från veterinären så äter han tills han nästan går sönder. Så jag fick åka o inhandla en påse av detta foder för att vi skall kunna träna. När jag gav honom Royal Canine så SPOTTADE han ut den.
Asså...hur jävla snobbigt är inte det??? Ät vad du får ditt lilla kräk eller börja på cirkus och dra in pengar till ditt 100 kr/kg foder själv %&#*@&#§ !!!!

Dom jävlarna på Ultuna ger ju hundarna sitt foder (det dyra) så när hundfan kommer hem så är dom hooked på den skiten.

Jag har varit på jobbet 2 svängar och nu skall jag dammsuga kåken och sen KANSKE ut på en jogging...runda låter fel...jogging...metrar är kanske mest ärligt. Tror inte jag pallar mer...men vi får se. Jag blir inte anfådd..jag får ont i smalbenen. Det är ju det som är så störigt...man känner att kroppen skulle orka men benhinnorna eller vad fan det är krampar så man går som om man har en träpåle i röven tills det släpper (30 minuter till 1h senare).

Idag såg jag min överman på att beteé sig psycho i bilen. Jag erkänner lätt att jag sitter o svär så det blir stänk på insidan av rutan och har utläggningar för mig själv om andra chaufförers mammor och vad jag skulle göra med dom ;)

Men den här killen hade TICS...hela huvudet åkte runt som på en arg kalkon. Jag trodde han pratade i telefon först och bara gjorde en "haaay rickeeeeey" (Ricky Lake) rörelse med huvudet men han pratade riktigt upprört med sig själv som om han hade Tourettes...stötte ut orden mot sin vilja liksom...ordbajsade...sen kom rörelsen och ögonen rullade runt i huvudet på honom som på en enarmad bandit.

Han var helt besatt...såg ut som Marlena i Våra bästa år när hon var besatt av djävulen...hahahhaahahah. Det enda som saknades var att han skulle lyfta från sängen med en fet spotlight som lyste upp honom...men det kanske han gör hemma vad b´vet jag ;)
Sen blev jag tutad på för det hade blivit grönt medan jag satt och stirrade förhäxat i min backspegel med munnen på vid gavel. Förväntade mig nästan att han skulle ramma min bil bakifrån med lysande RÖDA ögon men han fortsatte helt lugnt nedåt Kungsgatan. Bisarr kille var det iaf.

Just ja städa.... :(

Inga kommentarer:

 
Web Analytics