torsdag 15 april 2010

Sooova

Jag vill hem och sova :) fast jag sovit ca 8 till 9 h per natt är jag snortrött dom två senaste dagarna :P

Idag åts det lunch med Ullis och Boooel på stan...myyys. Fast jag blev lite besviken då jag fick min bakade potatis med skagenröra. Den var NYTTIG!!!! Vaffan :O Jag hade sett fram emot en majonäsig smarrig bakpotta fö faan. Jag fick en bakadpotatis med räkor blandat med keso och ketchup typ. BLÄH!! Inte ett gram fett nånstans och räkorna och keson tillsammans blev nånslags minimjölksskum...det såg ut som om nån hade kräkts på min bakpotatis.

Nästa gång jag skall unna mig att äta lunch på stan skall jag förhöra mig om kaloriinnehållet INNAN. "Uuursäkta mig..jag måste bara fråga...er bakpotatis..innehåller den den mer än 250 kalorier? Den gör det...vad bra...då tar jag två :P"

Jag vet att jag skall leva snålt men skall man ändå ut o äta kan man väl unna sig något gott, något som man inte vanligtvis sveper ihop hemma. Jag mår illa i efterhand när jag tänker på min kräkpotatis. Vita små klumpar...buuuäääh. Det var nog inte ens vanlig keso utan minikeso...*hurghgurgel*

Jag är trött som faan och har ont i lederna...det är bara att inse...bästföredatumet är kört nu ;)

Mjaha...om man kanske skulle jobba lite då...zzzzzzzzzz. Mina tjejer kommer bli skogstokiga på mig snart...dom är det skert redan :P Förlåt...jag har tappat inspirationen tjejer.

Nu skall jag gå o skruva lasermaskin...den lade av härromdagen MITT I EN BENLASRING...det var ju kul..inte. Men nu är reservdelen här och jag skall mecka lite.
Puss på reservdelen.

Ps mormor ramlade i natt, tydligen. Eftersom hon är världens envisaste (så jag blir sur på henne) så ropade hon inte på mig. Utan låg där o kissade på sig och kravlade såsmåningom tillbaka till sängen. JÄVLA TANT rent ut sagt. Hon tycker att det är roligt...sitter o flinar åt att hon klarade sig själv...hon fattar inte varför hon skall ropa på mig. Den dagen jag vaknar och hittar henne iskall o medvetslös i hallen och undrar OM hon har ropat och jag inte hört kommer jag må dåligt. Men det skiter hon i för hon tror att hon är stålkvinnan och sitter där med det där dumma flinet.
Så nu har hon en fet bula (asså inte från mig :P), kanske en höftfraktur och ett knallblått öra och blå kind. Lilla mormor!!

8 kommentarer:

Barbabitch sa...

vi äter på Cupido nästa gång!
pus på .....hmmm....ja.....=)

BitterTwitter sa...

hahahahahahahahahahaaaaaaahahaa

Anonym sa...

Stackars lilla mormor och blä för nyttiga luncher...

Anonym sa...

Sätt ett larm på mormis, ett som går av när hon rör sig mitt i natten, typ..

Du skulle ha tagit min macka, brien på den du var helt OK.
Puss på kinn' o nyp på stjärten // B

Anonym sa...

är du feylikurd eller soranikurd?

BitterTwitter sa...

Anonym...det kanske jag svarar på om du säger vem du är :P

B...neheej den skulle du njuta av :) min POTATIS var god...det var bara synd att dom kräktes på den :P BTW..mormis fattar inte larmet...vi har haft larm förut..men det går till trygghetsjouren...och hon vill inte "stöööra dom"...suck :P

Anonym sa...

Salam esmem Behzad man moalemi zeban farsi hastam.

Jag arbetar som lärare i Uppsala, och tkr att du är en intressant person. Jag skiter fullständigt i vart man kommer ifrån, men just i det här fallet vore det roligt att veta vilken kurdiskgrupp du tillhör. Ciao!!!

BitterTwitter sa...

Jag vet inte vad du just skrev ovan :)
Är du kurd själv? Jag ser iof att det står farsi så kanske du är från Iran?
Har du en blogg själv?

 
Web Analytics