torsdag 29 april 2010

HOJEN GICK IGENOM!!! :)

Jag var ute o körde i regnet igår och åtgärdade luftbristen och oljebristen.
Drog i lite olivolja har hört att det är lent och bra för motorn....eller inte. Hittade lite raceolja hemma i skåpet :P det fick duga :P Tror faktiskt att gullrumpan P-A gav mig den så jag skall använda den med andakt :)

Luften löste sig för jag kom på att jag hade en såndär liten tryckmätare i kutsen och den har alla mått på olika sidor så man ser när det är rätt.

Jag flinade hela vägen till Statoil och hela vägen hem och varvade ONÖDIGT mycket som värsta nörden bara för att få höra min lilla Sukka spinna (och jag har inte ens nån pipa att snacka om...men för mig är det kärlek).

Jag sov inte en BLUND på hela natten. Hade gjort misstaget att dricka kaffe på eftermiddagen och sen var jag nervös för att det skulle regna (för Märsta är inte nästgårds direkt) och att jag inte skulle få på mig hojkläderna och att jag inte skull....fast egentligen var det nog bara kaffet fuckin fel att jag inte somnade och då kom alla tankar.
Men jag var inte vaken ändå. Hade jag varit helt vaken hade jag gått upp o kollat på tv eller läst. Men jag låg o vände mig och vred mig så Harry blev förbannad, suckade och hoppade ner från sängen tillslut :P Jag svär han är en liten gubbe innombords.

Hojen flög genom besiktningen och det var upphåll hela vägen dit och hem. Kallt satan men jag låg steget före och hade lagt in en halv tidning över varje tutte. Jag kan inte beskriva i ord hur ont nipplecramp gör. Om jag åker hoj i kallt väder så får jag KRAMP från helvetet...varma duschar, välvilliga karlar..inget hjälper...det känns som en hel hamsterfamilj har hakat fast i bröstvårtan och gnisslar tänder med tutten mellan käkarna.
Men inte idag :D tur att Aftonbladet kan vara bra till NÅGOT iaf :P

På hemvägen hälsade jag på min lilla farbror i Märsta. Han skall få barn. Han levde med en svensk kvinna i typ 20 år. Dom typ rökte cig och drack öl och reste till Kreta. Sen gjorde dom slut och han jobbade som ett litet as varpå han upptäckte internet och "träffade" sitt livs kärlek som bodde i Marocko. Nu är dom gifta och väntar barn tillsammans. Han måste vara kring 50 och supersnäll. Han blir en gammal liten pappa :P

Nu skall jag sluta skriva för jag är trött som fan...och jag kom av mig. Igår trodde jag att jag slog alla rekord men idag slog vi rekordet igen :O :O

KUL JU!

PUss

1 kommentar:

Anonym sa...

Puss på hojtutten :) Nu blev jag glad, DU förgyllde min dag. LÖV YA Shirre..
Kram B

 
Web Analytics