onsdag 14 april 2010

Köpt nya joggingdojjor :D

Nu skall det bli fart på tjerringen.

Jag ber om ursäkt redan nu för hur jag kommer stat skriva...min apraktikanter har gjort gelénaglar på mig och jag har inte rktigt hittat tangentbordet änn u :P

Dompi kom just in o satte sig på mitt kontor medan han väntade på sn kära fruga som skall jobba klart (jag är en slavdrivare hähä).
Vad gör karln om inte tar fram en Snickersbar och börjar dra av pappret. Jag blir som en vampyr som just sett någon skära sig av misstag...jag känner hur saliven börjar rinna till, kroppen samlar ihop sig till ett Jaguarsprång, överläppen åker upp och tänderna blottas. Med ögonen fullständigt fixerade på Snicker'n säger jag med ansträngd röst att han måste avlägsna sig fort innan han ens tar en tugga. För om den där lukten når mina skälvande näsborrar så kommer inte jag ansvara för följderna. SNICKERS ÄR DET ENDA JAG VERKLIGEN SAKNAR!!

Han beger sig asgarvandes från kontoret medan min puls sakta lugnar sig...rovdjurs instinkterna drar sig långsamt undan och jag börjar bli människa igen...men jag kan säga det kommesr krävas JÄVLIGT många morötter och salladslucher att komma över det där suget. Jag hade trängt undan det ganska bra hittills.

Men jag har inga ätstörningar :P :P

2 kommentarer:

sabina sa...

hahhaa du är så skön! ;D

Barbabitch sa...

Du e bäst!
Jag däremot har heeeelt struntat i allt!

 
Web Analytics