onsdag 7 april 2010

Burkletamongon

Politiskt inkorrekt så det förslår...titta bort om du är människorättskämpe :P

Har andra städer sånna? Jag tycker bara att det är Uppsala som har detta fenomen.
Idag fick jag dyka in bakom ett hörn för att undvika den enda männsiak som vill ha mig för min kropps skull. Hon är kanske 45 och har mer skägg än min pappa, farbröder och lillebror tillsamman. Hon är från något land på Balkanhalvön och brukar nypa mig i kinden i salongen och säga " allzå du er zå zöööt...vad hetttter dooo?" och ge mig en såndär "jag kan se rakt genom dina kläder and I'm playing with ur nipples honey" blick. Hon har kraftigt uttunnat hår och kom till mig en gång för att fråga om jag kunde hjälpa henne (vilket jag inte kunde) och därefter fick hon XRAY-VISION genom mina kläder tydligen.

Jag brukar bli klädsamt generad när en snygg kille gör så (dvs han har supit mig snygg alltså) men hon gör det nykter och är dessutom typ samma kroppsform som min mamma (men där slutar likheterna) och stöter på mig som en bilolycka i 150 km/h...det är creepy :O

Förut var hon creepy när hon bara vankade av och an på gågatan och log med sina gråa tänder så man såg guldfyllningarna längst bak varje gång hon passerade mig (vilket kunde bli en 7-8 ggr om jag springer mellan salongerna (som jag gjorde när vi just hade öppnat nya) men nu har hon börjat samla burkar ur soptunnorna också.
Inte lite sådär "heh..jag råkar snegla ner mot soptunnan och låtsas kasta ett papper och oj det fastnade en colaburk i handen på mig..som god medborgare borde jag kanske panta den" nej hon drar i byxbenen...sådär som äldre människor gör innan dom sätter sig för att pressvecken inte skall tänjas ut...då blottas en 15 cm av minimjölkvita ben med svarta tarantellahår på...varpå hon böjer sig fram så rumpan blir som en vägg...sen drar hon ljudligt fram soptunnan (som 5 burkletamongon redan har kollat i senaste timmen..konkurrensen är stenhård i burkletavärlden). Därefter suckar hon ljudligt och stänger tunnan tittar sig runt för hon vill gärna ha ögonkontakt med folk för hon är snäll...på ett sånt där sätt att man bara kan säga..."naaaaw" (men hon raggar på mig så jag säger inte (!) naaaw.

Det finns ett till burkletamongo...han skällde ut mig en gång när han kom till salongen vid stängning och frågade om han fick våra burkar. Om jag visste att han levde på våra burkar så skulle han gärna få dom...men i Sverige är det inte många som måste leva på burkar och jag sätter något vitalt organ på att han inte är en av dom...han knatar runt i sina snålvinterkläder (året om) han har fixat på Myrorna och och är skitnöjd med och drar ut kommunens soptunnor som lilal komunalgubben omsorgsfullt har stoppat in (jag ser honom varje morgon på hundpromenaden...han är gullig och noggrann). Sedan kommer burkleta/kurd/iraniern i sitt vinterställ och slafsar runt i soptunnorna och bara skiter i att återställa den.

Hur som helst...karln har stått och bevakat vår salong för när jag sade att vi inte har några burkar (jaja jag hade sockerbrist och var trött som fan) så börjar han gorma så folk vänder sig om och säger att han minsann har sett hur vi springer och köper läsk och han vet nog att vi har burkar. Sedan blev jag förbannad för all framtid på persiska innan han lunkade vidare. hade jag haft en burk hade han fått den i bakhuvudet.

Enda burkletamongot jag vill hjälpa är lilla downsyndrommannen...han har burkletandet som YRKE...iof är han ganska butter för det mesta men han sköter sig själv och demolerar inte komunens soptunnor. Han lunkar omkring och bara burkletar. Han ser ut som en såndär gubbe som kan dra underläppen över hela ansiktet (det är inte taskit menat :P det är bara så han ser ut...han har en välutrustad..underläpp :P).

Jag kommer att få en expressresa till helvetet när jag dör oooops. P-A..börja förhandla åt mig redan nu så kanske jag har en chans :P

Vad mer har hänt då? Jag jobbade i dag och måded som en människa...det var underbart :D antibiotika är underbart (påminn mig om det sen när jag måste rusa och köpa Pevaryl :P)

Vädret idag var underbart :) jag hann klart med bokföringen (en dag för sent men dock). Fick lite quality time med lillebjoj när jag lasrade honom...otroligt vad bra det går att lasra honom nuförtiden :D han kommer bli jättefin nu :)

Nu skall jag duscha hunden för han är ganska rutten. Har ni kännt lukten av ris som stått i kylen liiite för länge? Så luktar Harry om man inte tvättar honom i tid...och jag vete fan om vi inte har extra hyresgäster i öronen :P

Det va nå mer jag skulle skriva men det försvann.

Aja ;) sov så gott alla...det tänker jag göra :D friskare än på länge :D (hoppas jag *gnissel*)

Puss och hej leverpastej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håll dig väl med Burk-mongon, Burk-Curt lämmnade 12miljoner efter sig!

Anonym sa...

Tack så mycket! Åhh tycker du, jag hoppas att jag får bättre betyg nu, men jag är ändå prenumelärt intagen till mitt första handsval till gymnasiet så jag klarar nog mig ganska bra :)

 
Web Analytics