söndag 11 april 2010

Rapport....

Alkolåset är inte installerat på datorn tydligen så jag skriver ändå...kanske jag lyckas stava bätter nu när jag är dragen.

Detdäringa stället som jag fasade för att gå till var helt okej faktiskt....okej det var en massa yuppiga typer där men efter ett par tequila så var dom ganska suddiga och jag blev jättesnygg.

Nu har jag just kommit hem och ätit mer än lovligt mycket kebab (eller kebabsås och kebab) från Mariannes kebab. Dom jeflarna har godast kebab i stan men dom stänger innan jag slutar jobba så jag hinbner aldrig dit men nu hann jag ta mig fasen för på helgerna öppnar dom senare och har nattöppet. Jag DÖR...det var så gott att jag inte kunde sluta äta...och nu står magen i 43 hörn. Men gott var det. Som små orgasmer i munnen...eller som min lilla kusin från NÅRRland brukar säga: de där riktigt KNULLA en i mun :P Vackert språk där uppe i norrland ;P

Mjaha..det var fan mys där på stället. Jag kände massa folk och Ullis och Ubbe är så gulliga att man vill äta upp dom jämt. Sjukt att man kan hitta så fian människor bara så där hux flux i livet. Älskar!!

Jag borde ha stannat kvar där men som en idiot tänkte jag att jag skulle träfaf lillebror och andra på BJ och Flustret så jag å Nadja och henns kusin åkte dit.

Asså...reflektion...jag passar inte på sånna ställen. Det brukade vara kul när man var 18 eller 21...men nu får jag fan epilepsiförvarning av stroberna, blir irriterad på rökmaskinen, stör mig på alla svettiga tröga människor som står som packade får i väntan på slakt bara för att synas.
Orka synas. Alla har den där stirriga blicken "hoppas jag blir fotad av mingelfotografen...var ÄÄÄÄR MINGELFOTOGRAAAFEN..jag har ju sminkat upp mig som faaan assåååå..." och det är bara killarna liksom :P

Ett annat gäng med vänner var på flurran så jag fick en liten stämpel på BJ o knallade över...fast IRL så haltade (stolpade) jag fram i mina stövletter (från Din Sko hahahaha) och såg väl ut som en avdankad hora från jag vet inte var för en äckligtaxichaffis från något arabland ropade "habiiiibtiiiiiiii" som nått jävla parningsläte från sin bil och log så man såg hela hans tillbakadragna tandkött. Jag hade lust att skrika: "jag vet att du inte vet vem JAG är men du känner min pappaaaaaaaa och han kommer rövpippa dig om han visste vad du insinuerade åt mig just babjaaaaaaaahn" men jag avstod och använde mina sista krafter till att ta mig fram till dörren.
Väl där började dom jiddra om legitimation...jag stirrade med mina rödsprängda ögon på honom och sade "JAG ÄR 30"....varpå han steg åt sidan med en menande min (han kunde väl iaf insisterat liiite mer på att jag skulle visa legget ju :P)..men tydligen var jag äckligt tydligt 30 :P

Stiger in genom dörren och pröjsar 120 spänn för att säga hej till mina forna kollegor och messar och frågar var dom är....när hon jag mest ville träffa skickar att hon sitter i en taxi påväg hem. jag tvärvände i dörren.
Aboooo...jag messade 10 minuter innan då sade hon att hon var där och jag sade att jag på väg dit!? WTF!!!
Jag fick tillbaka mina pengar iaf...det var schysst som fan. Sedan linkade jag smärtsamt tillbaka till BJ...det kändes som 100 mil och varje gruskorn kändes genom sulorna...väl där hittade jag varken Nadz eller kusinen och gav således upp.

Det var så skönt att dra därifrån...lämna alla hårdposerande småbarn bakom sig och lunka ut som den gamla 30åring man är. Bye bye babies. jag må vara gammal och patetisk men jag har lagt den DÄR tiden bakom mig och är GLAD att jag inte är där längre.
Det avr en låååååång sträcka att gå hem i helvetesstövletterna men tillslut kom jag till BK där U&U och Johan var. Ett stycke kebab inhandlades och därefter gick jag hem...och här sitter jag nu...trött som satan...med ett stort fult förkläde på mig så jag inte dregglar ner min topp med kebabsås. Dutti tant!

Ämen nu är det definitivt förbi min bedtime...lite swinglish har väl aldrig dödat nån...godnatt på er...och kom i håg att tuna in igen..samma blogsida och samma blogaddress...zzzzzzzz

Inga kommentarer:

 
Web Analytics