söndag 4 april 2010

Kan någon intubera mig nu :P

Jag satt och tittade på Bruce Allmighty (Bruce "den allsmäktige" på svenska").

Har ju någonslags nedre luftvägsinfektion och har hållit på med ont i bröstet och halsen hela veckan. Nu blev det fan fart på slemmet.

Jim Carey, vad kan jag säga, jag älskar den mannen. Jag hade glömt att den filmen var så rolig.
Redan efter 3 minuter skrattade jag som en hyena på lustgas. Efter det kom hostattacken som gjorde att jag hostade upp ena lungloben och såg små stjärnliknade fenomen framför ögonen i ca 10 minuter.

Men när han fuckar med nyhetsankaret i studion så han gör bort sig live...då låg jag dubbelvikt på golvet och Cheyne Stokes andades (speciell andning som människor gör kort innan dom dör...mycket obehgligt ljud :P).

Mormor kom rusande ur badrummet (hon har hörkat på sig fressten...under dagen...inte 100% men myycket bättre) och trodde jag hade fått kollapsad lunga eller något. Harry har för länge sedan gett upp att analysera vad jag har för mig och låg lugnt kvar på sin lilla matta och sket att matte inte kunde andas :P (tack för den grabben ;))

Jag fick en till hostattack så jag nästan blev blå om läpparna.
Vet fan inte om jag är fysiskt kapabel att se resten av den här filmen ikväll...tror jag glömde min gamla inhalator hos Jonas någongång för 100 år sedan. Har inte garvat så hårt sedan dess antagligen. Vi hade "skrattastma"...det brukade börja sent på natten med gamla barndomsminnen sedan skrattade vi tills vi blev svettiga och luftvägarna väste som en blåsbälg.

Så blev jag nu...ensam :P och jag har ingen inhalator :P men fan..med livet som insats skall jag gå o kolla klart på den här filmen...för jag har inte garvat så hårt på länge och det var riktigt skönt (att nästan dö) :P.

Here goes...om jag inte rapporterar tillbaka imorgon så kanske ni skall ringa mormor o kolla om jag överlevde..annars sitter jag i soffan med käften på vid gavel och ögonen bakrullade i huvudet fastfrusen i mitt sista skratt ;)

Puss på lungan

1 kommentar:

Anonym sa...

Mer än GÄRNA! / Sabina

 
Web Analytics