måndag 26 april 2010

Jävla skitstövlar!!

Folk som bokar tid och inte kommer. Orka boka då. Oftast är det *politiskt korrekt inställning PÅ* folk av annat ursprung än Sverige *politiskt korrekt inställning AV* men även andra, ofta då studenter. RING då bara och säg att ni inte kommer förfasen. Jag har alltid andra kunder som vill komma som jag nekar pga er bokade tid...GRRRRRR!!

Jag kan inte ens låtsas att jag inte tycker att det är irriterande. JAG HATAR DET och jag blir småbenägen att rösta på Sverige Demokraterna varje gång det händer (det uttalandet kanske skall tas med ett kilo salt men ni vet väl hur jag funkar vid det här laget, ta inget på för stort allvar)!!

Nu har jag ingen lust att skriva mer för jag är cp-irriterad. Det är inte för mycket begärt att få ett återbud ist för att sitta fastnaglad som en idiot i minst 30 min (för dom kommer gärna försent också..så dom KAN ju ramla in ändå).

Pffft

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejj shirin jag såg inte att du komenterade dedär :P men jag såg e du tack jag älskar dej och jag kmr skratta tills jag dör med dej bara tanken på dig får mig le (L) du vet inte hur mkt jag älskar dej och saknar dej ''de finns inte ord'' och de känns som jag inte har nån jag kan prata med (förutom sandra men vi ses så sellan :( ) vad jag är aldrig gläd längre :(<3

/emelie såklart

XOX <3333333

Anonym sa...

joo ps jag stava litte konstit hoppas du fattar och lesen för bokningarna ;) <333

/emelie

Blip sa...

Såja aaaaandas! Känns det bättre? :-)

 
Web Analytics