måndag 19 april 2010

laser i 180

Folk har verkligen mage!

I fredags var en av mina kunder inne och frågade efter mig. Jag hade ledigt för lasern var trasig, jag tog hand om henne veckan innan så jag har ingen anledning att misstänka att hon skall komma till mig.
Då ringer hon mig på min privata telefon och lämnar ett meddelande (för jag svarar inte lasersamtal när jag är ledig...och tjejerna är fullt kapabla att sköta alla frågor o bokningar när jag inte är där).
"hej (mitt namn) jag var i salongen och ville träffa dig men du var inte där, dom säger att du är ledig. Jag är besviken på det"

VA!?

Är du på riktigt besviken för att jag unnat mig en dag ledigt? (som inte ens var ledigt då jag var i salongen 3 ggr ändå).

Sånna här kunder får mig att bli riktigt OVILLIG att någonsin svara min telefon fast jag har gett ut mitt nummer. Andra ringer på söndagar och kräver att jag skall ta emot dom för dom kan ingen annan dag. BAH! Jag har väldigt trevliga kunder...men några är jävligt eneverande och snart mycket snart tar jag bladet från munnen och ber dom åka upp i rymden och ta lite kosmisk strålning ist för min laserbestrålning. Pfft.


Annars då :P jag sade nej till cabben som jag trånat efter på Blocket för gubbjefulen vägrade pruta och 42 lax är för mycket för en 95a även om den gått 9300 mil.
Det var ju förfasen hål i skinnet på förarsätet och två lysen var spräckta och det var innan jag ens kollade på fronten som var krockad men överstylad (kanske inte av honom men jag vet hur en krockad bil ser ut...även om det var i låg hastighet och vid parkering).
Han hade noll flexibilitet och pratade om bilen som om han hade skitit ut den ur livmodern själv..men i samma andetag påpekade han att han hade kört 4-5 mil sen han köpte den förra året. Sen säger han att han bytt kamrem, bytt luftfilter, olja, bromsbelägg och sjuttioelva andra saker...på en bil han inte har kört och inte tänker köra?? Tror jag som jag vill på.
Jag tror att det var den förra ägaren som gjorde allt det då det var en bilfirma. Den här snubben var snålare än Oprah Winfrey skulle vara på KFC med sin kyckling. Tror inte ens sekund på att han pröjsade allt det då hade han börjat vifta kvitton på allt och sånt och skryta om hur mycket han lagt ut. Han nämnde inte ett ord om det...han vill dra nytta av andras jobb i sitt pris.

Men bra...hoppas någon köper den. Jag lägger inte en spänn mer än 35 000 om han inte fixar lysena...38 000 om han visar lite välvilja :P
Så jag letar vidare men det var väldigt synd att han ägde en sån söt bil för den ville jag ha :P

Mormor är på sjukan för hon har svinont i ryggen och jag misstänker att det är hennes kotkompression L4 L5 men jag vill inte tat hon går runt o har diffust ont. Så jag tvingade hennes kontaktperson i hemtjänsten att åka in med henne :):P
Vad jagvet så är hon där än :( stackarn. Men jag blev tokig på henne. Imorse kom hon upp och såg ut som 7 svåra år och klagade massor på hur ont hon hade. Då pratade jag med hemtjänsten och förklarade att hon nog behöver få det kollat för jag vågar inte pumpa henne full med ipren utan att veta vad som orsakar det.
När allt är arrangerat och klart så ringer snubben från hemtjänsten och säger att hon inte aaaaallls vill åka till sjukhuset och minsann inte har någe ont (så hör jag hur hon står och smågymnastiserar i bakgrunden för att bevisa hur frisk hon är).

Det är sånt jag vill strypa henne när hon gör. Klagar till mig...jag tar i tu med det o fixar hjälp och hon avsäger sig hjälpen och sitter där i samma sits som innan...för att inte vara till besväääääääär.
Så nu tvingade jag iväg henne :P...det kommer jag nog få äta upp haha.

Mot hemmet...hungrig som en varg

Puss på L4L5

Inga kommentarer:

 
Web Analytics