lördag 3 april 2010

Jag skall bara vara tyst!

Det känn ssom om varje gång jag gnäller om att jag vill vara ifred så händer det något. Nu satt jag o gnällde om att jag blev trött på mormor härromkvällen och imorse fick hon en TIA igen :( så jags kall va tyst och njuta av att jag har henne ist. Jag är en hemsk människa :(

Hemtjänsten väckte mig och sade att mormor inte funkade som on skulle. HOn hade gått in i dimman lite och svarade bara "mmm" på tilltal och kunde inte göra som man bad henne (ta ens händer o klämma etc).

Sist det hände ( http://shazzabelle.blogspot.com/2009/10/stora-beslut-o-tankar.html) så bestämde vi tillsammans att det var dumt att åka in till akuten för dom kan ändå inget göra. Så vi avvaktar hemma. Är det mormors tid så får hon somna in här hos mig ist för på en brits på akuten. men man har ju som första impuls att vilja ringa en ambulans...det känns inte alls naturligt att låta henne gå å lägag sig som hon vill göra. Nu kutar jag in i hennes rum var 10 minut o kollar om hon lever :( inte heller bra men jag kan ju knappast sitta o stirra på henne hela tiden.

Förrädisk sjukdom detta...man vet aldrig när sista stunden kan vara kommen...det kan lika gärna vara idag som om 10 år.

Idag är jag knökförkyld...alla hål från midjan och upp är helt igentäppta :P

Nu skall jag avvakta lite. Om hon verkar okej skall jag smita ner till Engelska Bokhandlen och köpa en ny bok så jag kan sitta o läsa iaf. Jag skulle ju på stan o njuta av att va ledig idag ju :( men dte känns fel att lämna mormor när hon är så här...jag får se.
Mamma tänker ju liksom inte avboka sina planer och syrrorna hennes kommer ju knappast hit pga detta...så det blir att det vilar på mig. Direkt eller indirekt...

Nu tänker jag röja lite här hemma o sen klä på mig nå snyggt så man blir lite glad. Har ju inte tränat på typ 3 veckor känner mig som en heffaklump!

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics