söndag 13 november 2011

I natt jag drömde...

...något trevligt.
Ville inte vakna alls. Men när man väl är fuckin ledig så vaknar man tidigt...hur ironiskt är det på en skala?? Jag har grava problem att ta mig ur sängen på morgonen under veckan.

Hursomhelst...

Nu har vi firat bror. Ingen hade tänkt på tårta såklart så jag åkte och köpte en och alla blev såååå överraskade och tacksamma...(why I oooouttaaaa.......*homer simpson*). Jag tycker det är ganska SJÄLVKLART att det skall vara en fuckin tårta på en 30-års dag. Efterblivna!!!

Middagen var mycket trevlig och i vanlig ordning beställde pappa mat åt en hel armé. Men eftersom vi känner ägarna (otippat va? :P) så fick vi mat för 7 pers (och ta hem mat för ytterligare ca 5 matlådor) samt dryck och kaffe och té för 1200. Det är vad jag kallar schysst!!

En av snubbarna är så jävla skön. Tänk er en kinesisk Magnus Uggla...han är ascool!!! Och han bor i mitt hus med sin fru och son. Så skööön!! Så...olik så många andra i sin kultur. Vågar bjuda på tankar och humor. Fett skön snubbe för att välja lite barnsligt språk.

Sen åkte bror hem med mormor i färdtjänsttaxi...han måste tagit ett steg upp från Näbbmusen hahahaha.

Pappa och hans crew traskade åt sitt håll och jag o mamma åt vårt. I vanlig ordning tjatade hon om att jag höll på med mobilen och jag fräste så luften blev ca 10 grader kallare och sen var den stämningen förstörd :P jag fattar inte varför hon måste ha kontroll hela tiden. " jag vill att du skall slappna aaaaaav" men jag var ju avslappnad tills hon tjatade sönder skallen på mig. Sen var jag arg och sammanbiten: Jag gick och uppdaterade min telefonbok. Äh!

Jag har nog PMS för det gör ont och jävlas i mina äggstockar och jag vill döhöhöööda hunden såfort han andas åt mitt håll. Jag vill döda dom flesta som andas åt mitt håll just nu iof. Så problemet är nog mitt....fast Harry ÄR jobbig just nu...(men tänk om det är för jag är jobbig först..han kan ju inte säga nåt...åååångesttankar :P).

Skitsamma...han behöver inte hoppa runt i kopplet så jag bryter naglar för att jag har PMS...FAKTISKT (försöker lindra ågren här). Skitsamma.

Faan jag skulle ju lägga mig tidigt...nu är klockan redan 23.30. Det är dumt att bloggen skriver inläggen när man började skriva dom ist för när man postar dom. Inte för det ändrar något :P men ändå ;)

Det är så många jag saknar...men jag har inte ro att ringa och träffas för jag har så lite tid att slappna av. Lina, Bella, Carin och Johan och Jos och Ääämil och Åljedråpp, Aina, mormor i viss mån, Ege fast i stockholm och inte bara när dom är här, utvalda sporthojsmänniskor...jag saknar er alla och tänker så mycket på er och ofta. Om ni bara visste! Om det bara räckte :P men det gör det ju inte :/

Stog i köket och tänkte på att jag inte ens lagar mat...jag har inte ens ro att laga mat längre :/
Jag lagar ju bara åt mig hela tiden och det känns helt värdelöst. Kom att tänka på det när jag slängde ost som hade ändrat färg :P... Förr hade jag tagit vara på osten INNAN den mögglat och rivit ner den och frusit in för framtida pajer och lasagner, såser etc.
Mjölken i kylen gick ur datum den 2a november... jag har inget intresse, jag hinner inte.

Ta dig tid då din dummer hör jag er tänka.

Orka planera allt! men jag måste nog. Belsam...jag måste ha lite av dina egenskaper. Men jag köper fan ingen mer almanacka...jag har köpt i snitt 2 per år och tänkt: ja NU skall jag börja PLANERA. Pfft....dom ligger där och hånar mig med sina fullskrivna TVÅ VECKOR samma månad som jag köpte dom....sen är dom helt tomma. Jag hör hur dom ropar: din dumma jävel...där är 249 kronor TILL åt helvete!!! Bra PLANERAT!!!

Jo jag vet...jag har en iphone nu...inga ursäkter..det finns appar och mappar och vetafan om det inte finns en liten app som hoppar upp och klappar en i nyllet om man inte minns saker...

Jag vill helst bara sitta med min "unblock me" och spotify och drömma mig bort!

Pappa sade en fin sak ikväll. Han stannade upp och tittade på mig och sade: vad du är vacker! Sånt brukar inte min pappa säga. Mamma har också börjat säga det oftare men hon har sagt det när jag varit smällfet också. Tänk att jag bara behövde operera bort magsäcken för att höra pappa säga det ;)

Nu måste jag äta något och sen sova.

Kram på er alla och tack för att ni tycker det är kul att följa mitt knäppa liv.

Jag tror jag känner nästan alla och gör jag inte det så vore det kul att göra det eftersom ni vet det mesta om mig iaf :P

Fred ut mina afroamerikaner

Ps: jag tror jag börjar släppa tanken på J mer och mer..även om jag fortfarande skulle vilja att vi fick lära känna avrandra igen för vi är inte samma människor som vi var då. Det får mig att kunna släppa det mer. Jag har förbättrats och vill han inte lära känna det så är det hans förlust liksom.
Jag kan inte hymla med att det tagit lång tid...men sånt måste ta den tid det tar. Jag vet att jag genomgått en enorm förvandling inte bara fysiskt utan på alla sätt. Jag strävar efter att bli bättre...vissa saker lyckas man med och andra får man jobba på mer...(im not a complete fool...some parts are missing still :P)

äh jag ville ba ha sagt att jag är på väg åt rätt håll. Uppåt (iaf på den fronten :P)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics