torsdag 3 november 2011

Ny inspirationskälla

för min bitterhet :D

iPhone och teknologi :P jag är i övergångsfasen mellan tegelsten och smartphone.

Min telefon har numer en bögig engelsk röst som säger vad han tänker och inte tänker fixa.

Jag hittade inte väckarklocka...för det kändes värdefullt för apple att installera en världsklocka (!?) istället för en väckarklocka på telefonjäveln...tydligen går det under påminnelse fick jag veta efter 25% av batteriet försvunnit när jag hade tjaffsat med siri.

För er som inte vet är Siri en personlig assistent som låter precis som Kitt i Knight Rider...ni vet den svarta Trans Am'en som pratar som en bögig snobbetjänt från London.

Siri informerade iaf att "han" inte kunde väcka mig imorgon kl 08.00 för jag hade ingen sån funktion. Så mycket för smart och självgående teknologi. Bah!

Jag vet att jag kommer älska min iphone och allt som tillhör den...snart. Jag har med åren märkt att vissa saker hatar jag att köpa nytt av. Fordon (om jag måste byta UT det jag redan har..jag köper gärna TILL saker..men det har hittills inte hänt så ofta :P), plånböcker....det är HELIGT!!!! (min plånbok är som en kroppsdel), mobiler och klockor. Fastklockgrejjen har man ju fått släppa på nu när klockor blivit en del av accessoargarderoben. Gympadojjor. Allt jag använder och förlitar mig på till vardags mao.

Jag hatar att byta ut det. Det orsakar oro i början.

Just nu känns det som jag gjort slut med min lilal Sony Ericsson :( jag vet inte om vi kommer ses på stan, hur vi kommer reagera när vi ses, kommer den att få en ny "matte", kommer min nya iphone någonsin passa lika bra i min hand som lilla SE gjorde?

Ett förhållande har...upphört liksom.

I telefonaffärerna är dom helt hjärtlösa :O dom ba byter ut sim-kort och slänger i det i den nya, man får inte ens en chans att ta farväl...där ligger lilla Sony Ericsson i en blöt hög och flämtar efter flera år av trogen tjänst medan en prålig jävla iphone får dess hjärna inplanterad som om det aldrig suttit nån annanstans.

Jag får skuldkänslor fan.

Jag är heeelt slut i huvudet av alla appar, word feud, skype, whats app....helt FÄRDIG!!!

Måste ta en teknikpaus ett par timmar!

Jag är så trött idag...nu har jag iaf fått en blodprovsremiss....så nu kan vi ju kolla upp om dte är nån brist.

Jag vill sova tills nästa år :P

Godnatt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics