lördag 12 november 2011

Så jävla trött :P

Som omväxling alltså ;)

Det känns som alla dagar bara flyter ihop till en rödgrön röra :P

Jag minns inte om jag upplevde vissa saker igår eller idag för allt känns som en lång dag. Hela veckan.

Varenda jävla kväll är jag och Aaaassayeeeesh kvar i salongen till mellan 20 och 21...det är inte hälsosamt.

Men vi har kul, vi debriefar, diskuterar, skrattar och allt man inte hinner under dagen. Jag vet inte var jag hade varit idag utan denna underbara människa <3 faktum är att det är ett under att hon tog jobbet eftersom det var min pappa som höll i intervjuprocessen ;P haha men det var ett universums lucky strike för en trognare medarbetare får man leta efter (iof behöver man inte leta särskilt länge för dom finns precis bredvid henne i form av Elina, Kaisu, Mikaela, Sabina och Dalle) men jag och Nathalie har slitit hund ihop mentalt och fysiskt ett bra tag nu.

Året som gått har inte varit det lättaste. Även om andra slitit vid våran sida (och det uppskattas oerhört) så har vi varit dom två konstanta kropparna som alltid varit på plats från öppning till stängning och ofta långt därefter.

Jag har redan sagt till henne hur mycket jag uppskattar henne men jag tänkte jag kunde beskriva för resten av världen vilken fin människa hon är. *shout mode on* Naaaaaaaaaathalie Assayeeeeeeeeeeeeeesh är en underbar människa och en superkollega!! Tack för att dom kom till oss och kankse ännu mer tack för att du stannat :P *shout mode off*

Igår hade vi en snickare på besök för att sätta upp vårt nya hyllsystem för färgerna. Det visade sig vara en ganska big deal och snickaren i fråga var inte riktigt i form för uppgiften...men det håller vi inte emot honom! Dock hade vi hyllor som satt lite här och där på en vägg med en massa hål i (dels från idogt borrande av snickaren och från hyllsystemet vi hade innan) när han var färdig (i båda betydelserna av ordet).

Ni vet ju att jag har borrångest och inte har en enda hylla i hela min lägenhet :P för jag är så skraj att förstöra väggar och sen borra fel storlek, hur fan skall pluggen vara i förhållande till håplet och skruvarna då och....paniiiiiik. (jag vill ha hyllor men jag vågar inte göra det själv och pallar inte be folk heller)
Hursomhelst.
När dagen var slut så såg det ganska bedrövligt ut och det konstaterade vi alla 3 som jobbade den dagen.

Så idag fick Elina flipp och började skruva ner hyllorna som snickaren hade satt upp hehe. Nathalie blev intresserad och vips var allt borttaget. Snickaren hade lämnat sina prylar i salongen och tjejerna stog och tittade nyfiket på dom och prata sinsemellan om huruvida vi skulle klara uppgiften själva.

Jag satt i schamponeringen och fick håret färgat och var ivrig att bli klar så jag kunde få va med.

Sagt och gjort. 3 nervösa men peppade tjejer satte igång. Voi-fuckin-la...det gick ju kanon. Vi var överens om alla beslut...höll vattpasset gemensamt med 6 händer och hittade våra uppgifter direkt. Charlies Angels möter McGyver Yeah baby Yeah!!!!
Det var så jäkla kul..vi mätte, borrade, pluggade, skruvade, monterade och det gick som en dans.
Varför hade vi varit så fega när vi egentligen var ganska så jäkla duktiga? :D

Dock tröttnade vi efter en och en halv rad...klockan blev mycket och vi hade redan jobbat 6 dagar den här veckan och bla bla bla....så vi kanske får hjälp av en snubbe på måndag att slutföra men nu har vi lagt grunden som VI vill att det skall se ut och vi har gjort det bra :D Jag och mina fina brudar klarar det mesta :D

Efter jobbet åkte jag och storhandlade åt mormor för hemtjänsten hade misslyckats med det. Jag köpte MASSOR av mat så tanten får fan ta och leva länge nu ;)
Sen åkte jag och lämnade allmat och plockade in den och tog med mig tanten hem till mamma för vi var bjudna på middag.

Mamma är en jävel på att steka kött..man skulle kunna tro att hon är en karl ;) det blir så mört men så perfekt stekyta och så ljuuuvligt gott!!
Jag tog en precis lagom portion så jag slapp må illa :D (en halv potatis och en köttbit som en fläskfilé skivas storlek. Hon hade köpt rostas som är svingott och mört! Inget tuggummi här inte.

Till det fick vi ett vin med älgen Hälge (seriefiguren) haha. Återigen tog jag bara ett halvt glas för att inte bli så påverkad...men det sa tjong i ballongen ändå och jag fick lägga mig och vila ett tag på maten...vilket är ganska skönt ÄNDÅ :)

Sen satt vi vid kakelugnen och drack lite glögg och gosade. Harry älskade elden och rullade ihop sig till ett @ och somnade. Jag älskar öppna eldar (eller vad man säger). Jag vill ha öppen spis. Mormors lägenhet är skiiitfin med öppen spis i vardagsrummet...om det inte var så förbannat lyhört skulle jag köpa den sen.

Nu fryser jag så jag måste gå och hämta en filt...ett perfekt tillfälle för er att smita utan att jag ser det ;)

Puss och sov gott...det tänker jag göra. Ledig imorrn. Bror fyller 30 så vi restaurangar väl på kvällen antar jag. Hörde rykten om kinalestulang zzzzzzzzzzzzz (för det har vi aaaaaldrig gjort förut :P).

Jag skall kolla om vi inte bara kan få kinamat levererad till spelhallen på en gång...eller så kanske vi kan få VIP-loungen med travet på tv i bakgrunden :P:P

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics