lördag 19 november 2011

Otroligt bra dag :D

1) indianerna ringde och meddelade att dom äntrar vassen inom ett par timmar...I appreciate the heads up guys ;)

2) jag hade på mig slinkiga brallor storlek 40 från Gina som är förstora. Denna vecka har jag kommit i 3 plagg som jag inte haft sen jag var 18. Ja...jag har sparat mycket kläder sen dess :P

3) Jag hade en riktigt skön morgon.

4) jag pratade i telefon med Lina och det gjorde mig omåttligt glad. Försökte ringa Bella men hon har iof häcken full i helgen så jag hajjar att hon inte kunde svara. Note to self...try again later.

5) Jag fixade till mig för Lales fest och blev nöjd med sminket, håret och allt kändes bekvämt och skönt (tror aldrig jag känt så).

6) litet minus då jag körde fel i vägarbetsträsket som är Älvsjö men sen kom jag fram :P

7) Lale sträckte ut sina små armar mot mig när hon såg mig och vägrade låta mig sätta ner henne (hon klamrar sig fast med sina små ben runt midjan så man inte får loss henne) trots att hon hade en hel lokal av folk som ville kånka, pussa och leka med henne. ÄLSKLINGSBARN!!!

8) åt en rejäl (underbart god som vanligt när det är fest hos ege) måltid som inte bara förvånade mig (i mängd) utan nästan oroade Evis men det var det enda jag hade ätit på dagen så på något sätt fick det plats och låg bekvämt i min lilla stump.

9) kul att träffa och hänga med vänner även om många saknades.

10) klarade hela kvällen utan att ta en massa babybilder och lade inte upp EN ENDA bild på fejjan :D

11) hade en stööörtskön bilresa hem då jag skrålade med stereon på högsta volym. Allt från Europe till Bryan Adams och en massa dance däremellan. Riktigt najs som mamma säger :P

12) fick ett fullständigt energifnatt när jag kom hem och gick på långpromenad med hunden i rask takt med Spoitfy i lurarna. Underbart!! Hade lätt kunnat gå hela natten men man är inte så kaxig i dom mörkare delarna av stan. Tänker på alla läskiga saker som hänt i Örebro etc.

13) kom hem nu och åt asgod middag som jag lirade ihop av några enla ingredienser. Very tasty!!!

14) överjävligt nöjd med dagen. Det är såhär en helg skall firas. Kanske lite kramar och en kille på det då. Är ju brunstigare än en marskatt fan...

15)...kanske inte är helt över...vissa personer...fast i singular.

16) puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Guuu vilket härligt avslut på din helg!! Puss på positiviteten ;) Bolel

 
Web Analytics