måndag 7 november 2011

Uj uj uj

Jag måste varva ner asså...har just avslutat säsong 4 av Dexter....så om du inte sett den så sluta läsa här.

Rita blev mördad av Trinitymördaren :( jag är helt...knäckt låter ju fel...jag vet att det är en serie dvs PÅ LÅTSAS...men...UUUÄÄÄÄHHHHHH :(

Asså...hade inte han gjort det så hade jag nog fått flip på henne i nästa säsong med den där jäkla anklagande psykologiska huvudet på sné och " i know u better than u know youself" attityden...men vaffaaaan dom behövde inte offa henne i ett badkar fullt av blod och hennes unge sittandes gråtandes i blodet på golvet.

Det var för stört...nu kommer inte jag kunna sova...på ett tag...kanske typ 5 minuter :P nä men på riktigt...det var en jävligt obehaglig twist.

Ämnesbyte..

Tog med mormonen ut på roadtrip idag. morsan ringde o ville att jag skulle henka till en familjevän men jag orkade inte/ hade NOLL lust att sitta och smila och kallprata :P så jag sa nej varpå hon blev stött som vanligt :P

Så jag gjorde två flugor på smällen genom att hämta hennes morsa aka mormor (som jag träffar assällan nuförtiden...typ 1 gg per vecka...det är sjuuukt sällan jfrt med förr)...och göra en driveby hos dom här männsikorna och säga hej men använda mormor som orsak att inte dröja kvar och åka vidare :P

Mamma blev jätteglad, människorna blev halvglada att vi inte stannade och jag var skitlättad att ha tickat av 3 rutor på "måsteblocket" i ett besök.

Sen tänkte jag att jag skulle köpa lite mat och kläder till tanten när hon äntligen var med ut. Så vi tog en sväng på H&M, Cubus och Lindex och fastän hon dansade runt lite med ett par jazziga leggings framför benen till eurodance-musiken dom körde på H&M så var det inget som passade damens smak "alla färger är grääääsliga, vad tääänker dom med" (vi ÄR verkligen släkt...vad är grejjen med barnbajsgulgröna stickade kläder?!).

Väl i mataffären, efter en fika på Espressohouse, så var jag skitnöjd med att ha sammanställt en shoppinglista på min nya iphone...då deklarerar mormor att hon är akut bajsnödig. Jag frågar hur akut det är och hon säger sammanbitet att hon kan knipa.

Jag som är drottningen av bukras kan inte koncentrera mig på att handla mat när jag vet att lilla tanten är skitnödig så jag dumpar vagnen halvfylld med mat och drar med henne ut till toaletterna. Hon tittar skeptiskt på mig och jag inser att hennes lilla urmärglade bak bara tänker sänka sina kablar hemma i sitt välbekanta badrum.

Jag tvingar henne att knipa tillräckligt länge för att inhandla en klosax till katten, vilket var viktigare än mat enligt henne. sen pulade jag in henne i bilen, lovade mig själv att inte försöka detta igen (för exakt samma sak hände sist vi var ute och gången innan det med..jag hade bara glömt det :P) och körde hemmåt.

Vi plockade upp lillebror på vägen för att få lite kloklippar assistans. mormånen har klagat på kissen långa klor ett tag nu så det var dags att klippa till (hehe).

Medan mormor utförde sina tryckande behov så fixade vi kissens klor...han var halvimpad av att bli inrullad i en handduk som en annan liten vårrulle men det gick jättebra. Han är verligen en jättesöt katt. Mormor älskar honom mer än allt! Det är så kul.

Alla vill ta äran för honom men det var fan jag som kom på idén med en katt åt henne. Sen valde dom andra ut just honom :) och det var otroligt lyckat!

Viktigast ÄR att tanten är lycklig och det är hon!!

Efter det körde jag hem lillebror som hade mat i ugnen. Tur att det inte var en bulle ;)

Han fyller 30 snart. Min LILLEbror?? 30?? Helt stört!!! Lilla zezze (hehe) <3

Okej nu känner jag mig mer harmonisk över Ritas slut i serien...när man sätter det i realotion till skitnödiga senila mormödrar och åldrande småbröder så får man perspektiv :P
Tänk vad bra det är för hjärnan att blogga :P
Det är på riktigt som att lägga min hjärna i neutralläge...så skönt! Det är tanken iaf..ibland virrar jag in mig så jag är mer tilltrasslad än innan men det brukar ge sig nåt inlägg senare :P

Jag har kommit till en slutsats idag iaf...

Jag skall kanske inte fortsätta spela Wordfeud :P Hela tiden under dagen så har jag hetsspelat wordfeud i bakgrunden av allt annat jag pysslat med.

Jag skrev på FB imorse att jag behövde fler kontakter på WF för att träna min hjärna...men hjärnan höll på att koka ihop när jag vips fick typ 15 pers som ville spela samtidigt och jag blev stressad av att höra pipen från alla smarta människor och deras 64 poängs-jävla-ord (men jag ÄR INTE BITTER :P INTE ALLS) när jag som högst lyckas med 21 poäng (INTE BITTER!!!11one) och då samtidigt miss-BE-handlar min hund på hundpromenaden för jag är så stressad över wordfeud och att jag inte kommer nån vart så när han vill sniffa får han nacken dragen ur led för jag är irriterad (egentligen på mig själv för att wordfeud inte kommer naturligt för mig och allt jag ser är en massa konsonanter).

Sååå...jag har ågren nu att jag fräste åt min hund för att han beteer sig som en hund på promenaden som är till för honom...då han vill göra vad han skall...vilket är betee sig som en hund och inte gå som en liten robot som tar hänsyn till mattes krampaktiga grepp om sin iphone för att kunna spela wordfeud utan att gå in i stolpar eller tappa fanskapet i marken så den går i kras.

Då har man tappat begreppen.

Så jag tror att WF avinstalleras imorrn. Förlåt Harry...jag är (återigen) en dålig matte :( men jag är inte så dålig att jag inte kan ändra mitt beteende...:P
Det är bara det där med att älta vad man redan gjort som är mitt problem.
Och dom där små blanka mörka cavlier-ögonen som man förknippar med SKULDKÄNSLOR...som liksom alltid tittar på en :P

Och att det inte hjälper saken att använda Rebeckas uttryck " titta inte på mig med den där slyniga blicken" :P till en hund ;P

Nä men om man skulle ta och stänga ögonen nu då...så man inte ser den lilla hundens "sorgsna" ögon mer ikväll :P

Jag behöver nog mer än en blogg...kanske lite rosa tabletter och en långärmad jacka med fina spännen på...

Undrar om dom finns i rosa...med paljetter?

Didilidlidlidididiidumdidum....

Ps: jag kollade lite på säsong 5 av Dexter och såg att det var upladdat av någon som kallar sig "laserturken"...mohähä...så passande :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics