torsdag 10 november 2011

Rolig kväll

Mamma kom o blev fin i håret hos nathalie. Sen gick vi på stan för det var tjejkväll med sena öppettider och rabatter överallt. Mamma fick köpa allt för jag har inte ett öre. Då passade jag på hähä. Det blev ett par ascoola silverfärgade jeans, RIKTIGA jeans fast tunna typ. Jag var tvungen att köpa stl 32 i midjan *konstpaus* fattar ni vad det motsvarar? Dividedjeans i stl 32 ??HELT STÖRT!!!!!!! Det är ju som helt shuuuuukt!

Jag köpte en jättefin topp och 3, host, koftor/ boleros. Så jävla coola saker.
Mamma köper kläder på gina o hm nuförtiden. Askul ju!!!!

Efter det bjuckade mamma på UNICO som jag älskar. Mamma drack en öl som jag smakade på, jättegod men minns inte namnet...en stout iaf. Jag drack min älskade cola light. Vi åt en underbar ostbricka till det. Det var fruktansvärt gott och underbar service. Dom bröderna vet hur man lyckas med ett matställe. Gott, fräscht, fint...bara plus!!

Sen gick vi hem till mamma och tittade på grejjer. Jag lättade hennes smyckesskrin på lite armband o snodde en ring hon fått av pappa hehe. Fast jag fick bara låna den men det är kul det med.

Jag hade en riktig tjejkväll med min mamma. Så kul har vi inte haft på länge.

Älsklingsmamma. Hon kastade dock ut mig när jag försökte klämma hennes monsterpormask på ryggen. Den har orsakat mer än ett slagsmål haha. Jag äääälskar att klämma och tycker att hon borde va glad att bli av med den
Men hon tycker jag tar i med naglarna och att det gör ont.
Jag tycker det är varje dotters rättighet att klämma pormaskar. Att jag blir smått manisk när jag ser pormaskar har inget med saken att göra ;)

(Jag KAN ha jagat mamma ett par ggr när hon kommit ut ur duschen...hon skriar och smetar sig utmed väggarna och drar handduken upp till näsan och vrålar psykdiagnoser åt mig: "-du är ju sjuk, det här är YTTERST ONORMAAAALT, nu räcker det...mobbing..översittare!!!!" medan jag smyger runt henne med ett lejons attackblick i ögonen och ett galet fnittrande som gurglar fram. Im a bääääd dååtööör :p)

Jag får en sjuklig tillfredställelse av att klämma ut dom. Jag har kunder som ber mig sköta deras pormaskar...mohaha jag e helt stööörd.

Puss på era igentäppta små porer:p


Inga kommentarer:

 
Web Analytics