onsdag 9 november 2011

I'm a bad babysitter...

...got ma boyfriend in the shower :P

Har inte hört den låten på 100 år hahaha men just nu spelar den i salongen :) den var min signaturmelodi när jag jobbade som barnvakt på irland men pojkvännen i duschen var bara en dröm ;)

Igår var en fittdag deluxe.

VAB och ombokningar började dagen (inget man kan påverka...bara omständigt och lite stressande). Personalmöte för andra salongen var inbokat på kvällen kl 18 och jag hade lovat mormor att hänga med henne till doktorn och en kompis att hänga med till ett annat möte som hon behövde stöd med. Jag fick säga nej till kompisen. Avboka mormor var inget alternativ för jag vill vara delaktig i hennes vård även om hon inte bor med mig längre.

Jag orkar inte förklara allt (jag började men det blev så mycket hit och dit....) så ni får den sjukt kondenserade versionen.

Bror fittade sig innan mötet på telefon och spelade ut fram och tillbaka...tillslut blev jag så trött och arg att jag började gråta av frustration.

Jag behövde inte näravara på det mötet eftersom det inte är min salong, men personalen hade bett mig eftersom pappa är tröglyssnad och långpratad och dom vet att jag kan nå fram till honom. Så när min bror håller på att spela ut mig för att jag är tvungen att jobba PÅ MITT JOBB ist för att vara på mötet som utlovat, pga oförutsedda händelser, så blev jag förbannad.

Men som tur var ändrade dom tiden och platsen till 19 och min salong så jag skulle kunna vara med.

Mötet flöt på bra tills ämnet städning kom upp och pappa och bror valde att förstå varandra fel och eftersom båda har samma bostavskombination så rök dom ihop som två nyligen könsmogna hanhundar.

Jag hade samtidigt lovat att sitta barnvakt åt Eges lilla flicka Lale så hon var med på mötet. Jagkom på att det kanske var en bra idé för vem brusar upp med ett litet barn i närheten?

Min pappa och bror gör det.

Jag bad dom tagga ner en, två, tre...sjuttionio gånger. Jag förklarade att dom förstörde mötet, att mötet var för personalen, att dom fick fan ta och bete sig normalt och diskutera detta någon annan gång...att det dom diskuterade var löjligt att dom hade samma åsikt egentligen men hakade upp sig på ORDSKILLNADER och gester som den andre gjorde. INGENTING funkade som breakstick. Tillslut lyfte jag upp Lale och satte mellan dom och sade: BABY!!!! sluta bråka!! men det funkade inte heller.

När dom började vråla personliga angrepp mot varandra så blev jag förbannad, tog bror i handen och bad honom att vara tyst eller gå...när han inte gjorde något av dom så vrålade jag åt honom att han skulle ut o fullkomligen kastade ut honom.

Mötet efter det flöt på ganska bra. Pappa höll monologer som vanligt men jag avbröt så fint som jag kunde men man märkte att han blev stött över mitt sätt. Han var stött öht att personalen kände att jag skulle vara med på deras möte men det försökte han att inte visa.

Bror satt hemma hos mamma och var bitter att han blev utkastad och bombarderade min telefon med hatiska och hätska meddelanden och vägrade läsa vad jag skrev tillbaka. Jag förklarade att han inte blev utkastad pga vad han uttryckte utan för att han hetsade upp både sig och pappa och det tog tid och energi ur oss andra och jag kunde ju inte kasta ut pappa eftersom han är chef.

Sen fick jag gå på kvällspromenad med hunden såklart...då gick jag förbi mamma och bror var där och hade lugnat sig betydligt. Jag hade ringt pappa och beordrat honom att ringa och prata med bror även fast hans attityd var "vaddo jag hár ingen att sega hånom, han vill slota, lått honom jag behover inte hånom!! Jag klára mig!!!"

Lillebror i sin tur skall jobba "3 månaders uppsägningstid"....kan dom inte bara sluta vara så dramatiska? Pappa har sagt upp mig ca 32 ggr och lillebror har slutat vara hans son och pappa hans pappa minst MINST 176 ggr. DRAMA...vi vet ju att dom kommer fortsätta ihop ändå.

Nu hinner jag inte fortsätta för jag är barnvakt åt ett litet brunt yrväder.....tornado more like it ;)

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics