måndag 1 februari 2010

3e inlägget på en dag :P

Jag måste bara skryta om en ooooooooooootrolig grej (för mig :P) jag gick på marknaden utan att köpa en endaste karamell eller munk. Marknad är totalt förenat med dessa saker för mig annars. Men nu fokuserade jag på att undvika alla dom stånden och kolla på allt annat.
Jag köpte skitbra hushållsgrejjer som jag verkligen behövde och har smygletat efter på andra ställen och inte hittat. Ett stort såntdär rivjärn som Rachel Ray använder (som jag letat mig fördärvad efter :D) och roliga sockerkakasformar...det kommer komma en dag då jag FÅR äta lite ibland (hoppas jag :P).

Folk som inte är nippriga i köksgeråd fattar inte hur jag kan bli så...kan bara jämföra det med att gå in i en järnaffär och njuta av alla verktyg etc.

Jag älskar allt som hör köket till. Åker jag utomlands så får jag en beydligt större kick av att hitta lokala mataffärer än museum. Man kan hitta saker som inte finns hemma som man kan överraska andra med och göra de mest härliga sker med.
Jag blir nästan lite skraj över hur lyrisk jag blir bara av att skriva det här...jag sitter och ler framför datorn som ett fån och blir alldelles energisk.

Minns fortfarande när jag hittade tårttillbehörsaffären på Irland...*gåshud*...dom hade allt och sen dubbelt så mycket mer. Minns att jag fyllde min lilla moppe till bredden (den hade ett utrymme under sadeln för hjälmen) med "frosting i alla regnbågens färger och kanderade blommor och miljoner saker man inte ens kan tänka sig, som får folk att tro att man kan trolla :D Älskart!!! Fan..jag vill ha café...och bar och restaurant...hur skall jag hinna??? :P

Jag vet...jag får öppna motsvarigheten till Rosenhill i Stockholm :D motorpsyklisterna kan komma och leva ut sina rosafluffigakakdrömmar (jag VET att ni har dom...jag har sett glimten i era ögon på onsdagaskvällarna vid Donken heheh).

Sist jag skrev om min lilla dröm om en liten oas där folk kunde komma och slappna av och bli vackra och omhändertagna så hade jag inte en aning om att det skulle bli sant...att jag skulle sitta i mina vita kläder och göra bokföringen för MIN skönhetssalong.

Kan man ha skönhetssalong/hårdrocksbarmedbiljard/pubmat/tapas/café i samma lokal? Jag tycker det ;)

Jag vill ha bar...det är en riktigt het önskan. Fyfan så najs. Men jag vill ha ett café i Leila-på-tv-stil..pastellfärger och vitt och 50-tal. Men iof folk köper en kopp tea och sitter i 3 timmar och kacklar med sina fjolliga...näe..café går fetbort.

Hårdrocksbar med vissa metalkvällar...riktigt schleten lokal som luktar MC-verkstad..med sånna där svängmojänger i dörren...schaskig belysning och spottkoppar vid baren. En såndär stor äckeltunna där man häller ner alla slattar som folk kan köpa sen (det är så jääävla skabbigt haha). Jag skall ha assexiga servitriser a'la Coyote Ugly stil...bara titta inte röra ;)
FUCK YESSS jag måste ha en bar. Måste lyckas med det! Det är så jag trivs bäst...lättsamma möten då jag får erbjuda...eh..det där lät ju helt åt pepparn haha...jag menar heheh...jag gillar att stå i kassan..gärna ha det lilla avståndet med en disk emellan men ändå hjälpa folk och serva dom liksom och att få använda min cp-humor som oftast funkar bäst på fulla människor...sen kan dom ju supa mig snygg ;) jaaaaa det är en BAR jag skall HAAAA :D

:P ännu ett pippat inlägg till massorna ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics