fredag 26 februari 2010

Jobbig men kul vecka

Förutom mitt lilla(?!) vredesutbrott härromdagen :P och att jycken och jag varit sjuka så har det varit en helt okej vecka på jobbet. Det rullar på bättre med kunder (fast sånt kan verkligen variera något sjukt). Jag vet att det är löning och så men många fler kommer in och beställer tid och speciellt hos vår vackra hudterapeut N :)
Jag är så glad att hon har börjat hos oss!!!

Imorgon skall jag bli bortrövad av min lilla Mickis och hennes Dompi. Dom kläckte ur sig någon gång i Oktober elelr november när det var ultra-as-piss-jobbigt på jobbet och jag satt och bölade på mitt rum, att dom skulle ge mig en överraskning. Och dom små liven har verkligen hållit det hemligt under hela den här tiden som gått.

Jag skall bli upphämtad kl 12 imorgon och ta med mig baddräkt/ bikini (men med hänsyn till omgivningen tar vi nog baddräkt :P), partykläder, sovgrejjer samt pengar....Okej?

Jag fick en rebus som tydligen säger vart jag skall (för GUDARNA skall veta att jag har tjatat på dom att avslöja).
Det gick nånting åt det här hållet:

"taxen går fritt på varma stenar genom restaurangen i blåsten"...nej jag fattar inget heller...:O

Jag har gissat på kryssning...(och jag tror verkligen att det ÄR det)..resa till någon av deras föräldrar (som har sånna där Alla är välkomna hem ;)), smyckesmässa (Dominiq är guldsmed och jag är smyckeshora)...men jag vet verkligen inte vad det är :O

Hmmm...kluuuuurigt som man säger i Örebro (med det tjockaste L'et man kan förmå).

Harpan (harry) fick komma hem idag. Jag glömde kopplet och Ultuna ville verkligen inte offra sitt pissiga lilal snöre dom hade runt hans hals så jag fick bära honom :P

Jag fick pröjsa 2200 kr TILL (kul med rörlig självrisk på 10%) så totalt har detta kostat 4500 hittills...mjau :(

Han hade tydligen problem med bukspottskörteln och tarmen...å hjärtat...å halsen. Hoppas det vänder nu iaf. Lillpluttis. Dom hade rakat hans mage med en slö maskin och skrapat av halva magen...snitsigt..han yylar om man ens tittar på såret dom har gjort på hans lilla sidenmage. MORR!

En surpuppa till syrra kom ut och lämnade honom och jag kom såklart inte på en enda fråga...satt som en jävla guppy och öppnade munnen och stängde munnen (jag var nog fortfarande shockad över mitt våldtagna VISAkort).

Nu skall jag sätta mig i söffa...jag mår illa...har mått illa hela dagen. Önskar det kunde ge sig nu...jag hatar verkligen att må illa. Funkar Postafen att ta bort illamående? Eller måste man sitta på en guppig båt för att det skall funka? Jag har iaf tagit en.

Ursäkta den negativa klangen på sista tiden. Skall försöka styra upp från och med nu. Okej?

Puss på.............bukspottskörteln

5 kommentarer:

Anonym sa...

"taxen går fritt på varma stenar genom restaurangen i blåsten"

Tax free och sauna FFS! Kryzzning fer sure...

Illamående? Ere smånursysar på G??;)

BitterTwitter sa...

Inga smånursysar på G om inte imacualte conception är in fashion igen :P

Jag gissade också på taxfree haha
Vi får väl se ;)

BitterTwitter sa...

oops immaculate conception menade jag ju

Anonym sa...

Fifan...varför skulle jag dra dit den där jävla Arne Hegerforsstavningen på "kryssning"?? *note to self:inga mer BiB-inlägg...*

:shame

/Lorden

Anonym sa...

Guuu va spännande, vad fick du göra? vilka otroliga vänner du har! Puss på kind och nyp i stjärten ;o) B

 
Web Analytics