tisdag 16 februari 2010

Det var bättre förr...

Nu är allt datoriserat och automatiserat så när en proppjävel går...då sitter man i källaren på gymmet i beckmörker och får lite lätt panik.
Sen när man tagit sig upp från gymmet (och kännt runt skåpet som en annan jävla Stevie Wonder för att få med sig alla dyra jävla iPods och telefoner och hänglås och fan och hans moster) så måste man ta sig genom 2 gallerior som är kolsvarta med en massa butiksbiträden som står i dörrarna till sina butiker i skymning och ser bajsnödiga ut medans nån viktigpettertant från gatan som gillar att veta mest av alla på plats springer runt och deklarerar att det minsann är i hela kvarteret som strömmen har gått (och man vet att hon kommer gagga om hur hon räddade hela St Pers gallerian från dess undergång i flera månader framöver).

Sen (!) när man kommer hem till sitt eget hus så fungerar inte kodjävulen för även den mina vänner är eldriven...och är man då inte en smart flicka och har nycklar med sig (nej jag var ingen smart flicka) så kommer man inte in. Men eftersom man känner alla butiksägare i hela stan (its a blatte thing ;)) så lyckas man ta sig in genom en av butikerna i husets bottenvåning (bakdörrar is the shit)...bara för att mötas av typ 1km långa korridorer som är som en labyrint (brukar mina gäster säga och idag insåg jag att dom har rätt) i kolmörker.
Inte ett bra tillfälle att börja tänka på poltergeists och demoner...vilket jag så klart gör...så jag tokkutar upp till min lägenhet och bankar andfått på dörren. Precis i samma ögonblick som mormor frågande öppnar dörren så tänds alla lampor och man hör hissen surra igång...och jag får fram:- Det var värsta strömavb..äh..det var inget...Heeeej mormor.

Samma sak med bilar...jag är inte överimpad av att allt sköts elektriskt. Skiter det sig så skiter allt sig. Ingen öppningsknapp på dörren längre, ingen hissvev till fönstret, ingen spak till motorhuven, bensinluckan...fan jag skall köpa en gammal Amazon ;) eller en hederlig gammal Saab :)
Det är ju samma sak med motorcyklar också...inte fan kan du kickstarta dom...visst du kan baxa fanskapet uppför en backe (det är kul eftersom min hoj väger långt över 200 kg) och sen springa nerför backen och försöka sätta dig på hojen i farten och dunsa ner aschlet i farten...
Förra säsonegn gjorde jag det 5 ggr...och då fick jag hjälp...ändå var det kört :P (nu kommer gubbsen säga ja men om batteriet är dött spelar det ingen roll om du har en kick...nä jag vet men det var bara ett exempel..äh tyst med er :P)

Nu skall jag duscha...jag maxxade på gymmet idaaaag :D jag cyklade 5 minuter längre än sist, sprang (!....!!!!!!!) på löpband (!!!) i 5 minuter (!!) och ökade 5 minuter på crosstrainern också. Folk kollade vad det var för jävla jordbävning när jag sprang på löpbandet...men det skiter jag i, jag ökade volymen på Mötley ist så jag skulle slippa höra maskinens klagan över mina stampande fötter :P) Rom byggdes inte på en dag :P

Så nu som sagt skall jag ta en välförtjänt dusch.
Hunden e hemma igen och det känns bra. Lilla pyret. Han är lite trött och däven men det ordnar sig nog :)

Puss på muskeln (valfri)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat tjejen!! riktigt duktig du.. så puss på Muksler, som marängen säger. Kram B

Anonym sa...

det ändå som gör ont är när jag tuggar, har inget skavsår i tandköttet än :)

/ sabina

 
Web Analytics