torsdag 18 februari 2010

*virtuellt vrål 2.0*

Hur svårt är det att komma i tid till sina INBOKADE besök? Varför bokar man besök? Varför säger jag NEJ till andra kunder för att jag inte har någon lucka...sen kommer inte den man bokat. VAD BRA!!! Då missar jag 2 kunder.
Arabictime gäller inte i Sverige...här går vi efter 24-timmars klockan. Mañana, mañana FUNKAR INTE I NORDEN HAJJA LÄGET!!! Jag är uppfödd i Sverige...jag känner mig svensk..då respekterar man TIDER! Så är det bara. Om någon tycker att det är rasism så kan dom ju bevisa mig motsatsen...det är inte rasism..det är fakta...sen kanske inte alla är så....men alldelles förmånga gör det. I Sverige är det en skymf att skita i tidsuppgörelser, kan dom inte smälla upp skyltar redan på Arlanda om det?
1) håll tiden 2)åk inte runt med era bilar och tuta när kurdiska fotbollslag gör mål/ syrran gifter sig 3)tugga tuggummi om du äter rå lök VÄLKOMMEN TILL SVERIGE

Sen blir jag pisstrött på min far som inte fattar internet (annat än ATG's hemsida som han kan som en klocka). Det är inte att han inte hajjar internet som stör mig så mycket som att han går och frågar folk om hemsidan (som han hade NOLL intresse att hjälpa till med öht i början) och dom påpekar saker som kan vara heeelt annorlunda och 1000 ggr bättre precis som x-salongen eller y-salongen. JAHA?! Men hjälp mig från början då...jag har slavat bajs för att få ihop det och förhandlat hit o dit med folk och gått på möten där vi har tagit en massa beslut.

Nu när han tänker efter så tycker han inte om ditten och datten och skall riva upp beslut och kolla kontrakt fram och tillbaka. Och när jag inte engagerar mig så blir han sur. Men jag tänker fan inte bry mig ett skit mer. När jag höll på att bygga hemsidorna var ingen fuckin intresserad av att hjälpa med något.
Jag deklarerade att jag tänker inte beblanda mig med hemsidor eller NÅGOT liknande...jag är så jävla trött på det. Alla kan alltid så mycket bättre i efterhand...ja men gör det från början då. Ta initiativ och sitt o ring 150 ställen där alla vill luras och pracka på en skit.

FAAAAAAN jag är på pissdåligt humör nu.

Pfffft....arg kvinna med laserutrustning...keep your motherfuckin distance

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag håller på att garva ihjäl mig sittandes på kontoret!! Regler uppsatta på arlanda för alla nyanlända...vilken rasse du ärrrrrrrrrrrr shirin>!! ahhahahaha /Fati

Anonym sa...

Hahahahahahahhaha, nejdå du är jätte söt :)
/ sabina

 
Web Analytics