torsdag 11 februari 2010

Produktiv dag...


Idag var jag och vår eminenta skönhetsterapeut ute och handlade saker för hennes rum. Nu äntligen ser rummet ut som det skall inte som en flygplatsterminal :P
Nu är det mysigt och hennes produkter från Synchroline kom också idag :D så nu kan den medicinska hudvården börja. GUD vad kul det skall bli!! Hudvård DeLuxe!!

Jag passade även på att inköpa lite fler hyllor och grejjer till lagret så vi kan få fritt på golvet. Pappa blev lite snopen när det inte blev några pengar över då vi kom hem från shoppingrundan...tur att han inte gav mig kortet säger jag hähä ;)

Sedan fick vi en jätteleverans av varor. En av kampanjerna skall vara att kunden skall få en trisslott per produkt :P och så blir det nog...efter att hela personalen har fått SINA trisslotter först hähähä. Vi kanske ceppar ur och skrapar alla själva. Fatta vad störigt om man säljer en produkt och GER bort en miljonvinst. Nä jag skulle inte kunna leva med det ;)
Det finns folk som kan ge bort trisslotter...jag har svårt för det. Jag skulle gå o störa mig för resten av livet om någon jag gett en lott till vann asmycket pengar :O
Fast det finns ett undantag...exxets föräldrar...inte för att dom behöver en massa stålar men dom älskar verkligen trisslotter :) och jag skulle inte ha några problem om dom vann :D *krama*

Snart får vi våra L'Oréal produkter :D då kan vi erbjuda kunderna ännu mer fin kvalitet :D hoppas det blir bra.
Deras försäljare är oförskämt trevlig!! Älskar när försäljare VET sina begränsningar..eller rättare sagt vet VÅRA begränsningar och respekterar dom. Det är asjobbigt att behöva kämpa mot försäljare som skall kränga fan och hans mormor hela tiden och man sitter där och fnular när han gått om man verkligen har råd att betala hyran nästa månad. Ett av företagens försäljare är sån. Jobbigt, påstridig (kan man säga så?) och ganska dryg faktiskt. Tur att alla dom andra är små charmörer så det vägs upp ;)

I natt sov jag som en stock hela natten! Skönt men jag känner fortfarade att jag är seg. Ligger nog åt minushållet på sömnkontot i allmänhet.

WOOOOHOOOO jag skrapade min trisslott och jag som ALDRIG vinner, vann 25 kronor och ingen av dom andra vann hehehehe :D men jag kompenserar min skadeglädje med att köpa något godisaktigt åt min personal...får jag bättre karma då?

Såg just att Alexander McQueen tog sitt liv i natt :( så synd på en så talangfull man och med en sån karriär. Sov Gott McQ. Se bild ovan av hans verk.

Morsan ringde och bjuckade in mig på raggisar ikväll. Orkar eg inte men vad gör man inte för sin lilla skrynkliga mamma? Hehe ;)
Nu skall jag...eventuellt skrapa fler trisslotter...kanske..vem vet :P

Puss på örat!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics