lördag 17 december 2011

Eldprovet

Mosterskapet åt Anastazia är väl grundlagt nu.

Pyret spenderade en hel natt hos mig utan sin mamma och pappa. Hon levereades till salongen kl 18 och sen jobbade hon klart med mig och Nathalie varpå vi knatade hem och hämtade hunden och tog en prommis med honom. (dock hann både pappa och mamma komma till salongen och börja tjaffsa varpå mamma stormade iväg fast hon skulle hem med mig) men det kan vi avhandla längre ner).
Det är en konstform att rasta hund med barnvagn (speciellt om man har ett oflexibelt koppel). Men tillslut kom vi hem. Då var det ju hög till att fixa käk åt lillan så jag svängde ihop en flarra med rykande färsk Välling a'la minute. Det var en hit.

Därefter fick det jollras lite i babysittern...vilken bra grej det ÄR!!

Sen kom mamma och hon och bebisen gurglade i kapp ett tag innan det blev ett visst litet missnöje från den yngre damen. Då bestämde jag att det var läggdags. Det var inte en hit men det gick tillslut.

Sen kollade jag o mmamma lite halvintresserat på TV varpå hon gick hem.

Jag förklarade för min föräldrar att jag INTE tänker fira jul gemensamt som dom hade trott att vi skulle. FETGLÖM! Jag vill inte fira jul alls faktiskt. Jag vill sitta hemma och glo på klassiker på tv och slippa jiddret kring disk, duka bordet bla bla bla. Så mycket ansträngning för 3 dagar.

Asså jag orkar inte skriva mer...jag är dödare än dödast.
Bebisen sov...men inte jag. Dom rör sig, stånkar och bökar etc i sömnen och varje gång var jag som en spänd fjäder för jag trodde att hon skulle börja gråta.
Hopplös natt :P men inte lillans fel :P helt och hållet mitt eget.

nu är jag på jobbet. Skriver sen...lär nog sova när jag kommer hem. Tror jag.

Godnatt....jag menar..zzzz

Inga kommentarer:

 
Web Analytics