tisdag 20 december 2011

Vilken lång men rolig dag :)

Salongen rullade för full kapacitet...iaf nästan :) och det var skönt. Som att känna luften under sina vingar på nåt vis. Som det skall vara.
Alla är gladare när det är så. Saker löper på utav automatik och alla är i gasen. I love it.

När det är lugnt blir man seg...minsta lilla sak blir tråkigt och man drar fötterna efter sig. Jag tycker OM rushen!! Även om jag höll på att koka ihop ett tag på eftermiddagen. Ca 4 pers ville ha hjälp samtidigt. Telefonen ringde och jag behövde AKUT gå på toaletten.

Jag vet inte hur jag höll mig...jag hade nån högre makt vid min sida...min BAKsida haha.
Det var lite som i dum dummare när han gett snubben laxermedel...blurrrrp...knorrrr...blurrrrrroooaaaar.....*stånk*...ja du kan absolut använda en 6N i Soft Color det kommer att ge fina skiftningar i det gråa om du vill ha lite transparant resultat....*flämt*...*oouuufff*....
Men jag klarade mig :D eller jag menar...han klarade sig ;)
Iiiiintresseklubben!!

:( hemtjänsten ringde och berättade att mormor hade svimmat av igår kväll...hon hade varit ensam och berättat för natthjälpen när dom kom att hon lagt sig på köksgolvet en stund och sen kravlat sig upp.

Min älskade lilla fina <3 jag var ju där nån timme innan det måste ha hänt och då verkade hon helt okej men jag tyckte ju att det nöp i hjärtat något otroligt när jag skulle åka hem...därav bloggandet om det igår. Minns att jag tänkte: måtte inget hända nu när hon är så pigg och fin.
Min lilla fågel! Jag älskar henne. Nu får jag en klump i halsen <3

Ämnesbyte. Idag fyller Jeanette år så jag skall dit och gratta henne nu. Måste lämna tillbaka mina filmer först bara.

Imorrn skall vi träna :) Elina orkade inte imorse ;) själv satt jag uppe till 2 och kollade på Eminem när han battlade och ville vara svart :P men var fullt fit for fight kl 6 i morse :) (men jag tog en sovmorgon i sympati med dom som inte orkade...det vore ju ofint att göra något annat ;) ;) :P :P )

Emma är hemma och kom till salongen idag. Hennes familj har alltid galna enorma projekt som hon måste ro i land för det tar alltid proportioner som är galna....så idag fick vi sitta och googla en massa addresser i Skottland, England etc för att hitta postnummer till julkort. 250 st över hela världen. Så det var en fet lista som skulle prickas av och kollas om adresserna var korrekta, frimärkas och klistras igen kuvert. Men det gick ju snabbare när vi var två.

Kul att ha henne i stan. Det är man inte bortskämd med längre.

Äsch nu måste jag gå...jag vill sitta här hela kvällen och lyssna på musik.

Spotify Premium är fan det bästa som hänt mig på flera år <3 jag har återfunnit musiken. Jag slutade nästan helt lyssna på musik ett tag och jag BEHÖVER musik. Smartfone är BÄST!!!!

Jaja...on my merry way!

Puss och kram och fridens till er alla (från oss alla...alla mina personlighetsklyvningar hälsar)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics