lördag 24 december 2011

Julafton........

Asså det BRANN i min hjärna idag.

Jag gjorde nästan slut med min mamma.

Hon VÄGRADE griljera julskinkan. Alltså vägrade. Det var ett demonstrativt val.

Jag kanske inte förklarat för er vad jag känner för julskinka. Det är kärlek. Det är ren och skär (hihi) kärlek. Och kärleken består till största delen av griljeringen.

Jag råkade köpa en rå skinka så hon var tvungen att tillaga den i ugnen i 4 timmar och sen vägrade hon griljera efter det. Asså vaffan?! Då hade jag kunnat göra skinkjäveln hemma hos mig om jag hade vetat det.

Jag skulle komma och hjälpa henne för pappa skulle släpa med sig 3 okända kineser som han ville göra nånslags vägörenhetsmirakel för och bjuda på svensk jul.

Yani...ogriljerad skinka och främmande kineser. Julen kändes helt förstörd. Kan ju låta löjligt men det är fan inte mycket jag ser fram emot...det vet ni om ni läser min blogg regelbundet. Jag försöker medvetet att inte se fram emot saker för att inte bli besviken. Jag har lärt mig. Men det finns vissa saker man ser som konstanter i tillvaron.
Fakking relativitetsteorin var en...jag har gått natur...den där jävla apan Einstein i kombination med Newton KNÜLLADE min hjärna till en gröt hela gymnasiet. Sen kommer dom 15 år senare och påstår att allt bara var skitsnack som vi lärt oss. WTF??? Jga försökte ju säga det hela gymnasiet....,men var det någon som lyssnade på mig?? :P

Ja...relativitetsteorin...sen har vi konstant nummer två...griljering på julskinkan!!
Man fuckar inte med det. Jag har sett idioter lägga på pepparkakssmulor och sånt bjäfs men dom har blivit omhändertagna av SÄPO och vad jag vet så går dom runt med stirrig blick och mumlar för sig själva med tics på stan nu.
SENAP, ÄGGULA OCH BRÖDSMULOR!!!!! Kanske...kanske kanske några nejlikor om man har Ernst-komplex...men inget mer!!!!

Tjerringjefulen TOTALVÄGRADE att griljera fanskapet och vägrade låta mig göradet också och jag hade inte hunnit ändå. Hon ville att jag skulle hjälpa henne med allt annat men jag totalvägrade. Jag skällde ut henne så jag blev blå om läpparna och sen gick jag och sminkade mig och försökte döva skuldkänslorna inne i badrummet.

Men asså...ingen gran...inte en jävla julpryl nånstans...och sen en blekfet anemisk jävla skinka på det. Jag fick tvinga henne att servera skinkan på lunchen därtill. Pappa och kineserna skulle bara stanna till 3 för några av kineserna skulle flyga härifrån vid 17. Mamma ville ha skinkan på kvällen men jag ville att hon skulle fatta att folk förväntade sig en komplett julmiddag INKLUSIVE skinka.
STÖN. Jag var så arg att jag inte kunde titta på henne.

TILLRÅGA på detta...asså...här är konstant nummer 3. Hon hade köpt Nygårda julmust :/ behöver jag säga mer?
Nä jag trodde inte det heller....(men jag tänker göra det iallafall)

Man köper bara...B.A.R.A Apotek-Arnes julmust. Det finns inget annat alternativ.

Tillslut blev stämningen ganska bra iaf...pappa var på sjukt bra humör och det gör ju alltid hela universum mycket enklare.

Jag fick en tjotablängardump av julmaten FAST jag tog det försiktigt. Tror det var sillen...har för mig att jag dumpat av det förr...lär kolla upp det :/ så jag fick gå och lägga mig ett tag...vart helt VÄCK.

Efter det diskade jag och sen när vi skulle bjucka på kaffe så skulle kineserna gå och då gick alla utom mormor jag och bror som stannade hos mamma. Vi kokade lite te och kaffe och hade julklappsutdelning. Alla blev skitnöjda med mina julklappar :D och jag var nöjd med vad jag fick också.

Jag dumpade som ett litet as igen på julsockerkakorna så jag somnade på soffan i vardagsrummet. Jag blir olidligt trött av saker´jag dumpar av. Minns att jag läste Monas universum och hon berättade att om hon åt socker somnade hon. Jag minsn att jag tänkte: fan vad konstigt...jag mådde bara illa på den tiden om jag dumpade. NU somnar jag som en stock...det gör nästan ont i hela kroppen av trötthet tills man ger upp och dör i en koma i ca 30 minuter.

Harry blev chill av att se mig snooza på soffan och lade sig på golvet bredvid och sov också. Till saken hör...han snarkar som ett litet as. När jag höll på att komma ur min sockerkoma så hörde jag honom snarka och mamma och bror tissla och skrattande säga: "hähähä hör du hur jävligt hon snarkar...ta din telefon och spela in så kan vi terra henne". Tack gode GUD att jag vaknade precis då för jag kunde påpeka att FAST jag pratade med dom så fortsatte snarkandet alltså var det inte jag som lät så.

Phew...tänk och bli förväxlad med hans snarkningar :O jag måste ju ha öronproppar och en vilja av sten för att stänga ute DET ljudet på natten.

Mamma och jag kom överens om att jag sköter skinkan i fortsättningen. Jag fattar bara inte hennes totala vägran att göra det?
Efter 32 år liksom...hon påstod att hon aldrig fattat poängen och att det var slöseri med tid som hon ville lägga på annat...så nu var det hög tid att sluta griljera? Ooooh vilken livsutveckling...undrar om hon funderat på detta radikala beslut länge?? :P

Vi skiljdes som vänner :P (ja jag hade fetaste ågren för att jag betedde mig som en 5-åring när jag såg den nakna skinkan men jag tvingade undan det).

äsch nu orkar inte jag gagga mer om den där jävla senapen. Den skall sitta på skinkhelvetet nästa år därmed basta!!!

Efter ett tag åkte jag med Ege hem till Emma där vi hängde ett tag. Skönt att umgås alla 3. Vi skulle visa Lale för emmas familj för dom hade inte träffat henne ännu. Ibbe och hans bror var med också vilket var kul.

Sen fick jag skjuts tillbaka till mamma av Ege och gänget som tuffade tillbaka till Sthlm. Lale illvrålade när jag hoppade ur bilen men det gick tydligen över fort som tur var. Mosters lilla chokladtopp!!

Hon sov bredvid mig i natt för att Ege skulle få en barnfri natt i gästrummet. Jag sover inte med småbarn...asså jag menar...jag sover dåligt. Jag vaknar HELA tiden för dom rör sig, stånkar, gnäller och lever loppan i sömnen och jag blir så orolig att dom skall börja vråla och vakna så jag ligger där redo att vyscha dom och sover som en fjäder :P men det är väl för att det bara är ibland jag sover med dom. Om jag hade dom en vecka i sträck så skulle det nog ge sig efter ett tag :P

Hon var som en liten magnet som drogs till min kropp haha. Hur jag än gjorde så låg hon inborrad med fötterna i min rygg eller huvudet i armhålan på mig. Busunge.

Nu måste jag gå o leta på nånslags muslimsk kiosk som har öppet på julafton för jag har gjort ett riktigt misstag...jag har ingen cola light hemma :P jag tror mamma satte hela universum i gungning när hon vägrade griljera...ingen ordning på något längre :O

Tsss. vart är världen på väg?

God jul på er...hoppas era skinkor är insmetade med senap ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics