söndag 4 december 2011

Julgodis

Det är ett litet dilemma med julgodis.
När man väl gjort det är man så jävla trött på det att man inte vill se skiten :P haha.

Men jag gjorde baconkola vilket var direkt asgott. Brudarna var skeptiska men det väntade jag mig. Tjejer och bacon går i allmänhet inte ihop...tjejer och bacon samt sötsaker...ni förstår själva. Här ser jag på mig själv som en man :P jag ääääääääälskar bacon...fläsk...KÖTT!!!! Kolan innehåller lönnsirap, farinsocker och en hel del annat fett och gott och blir helt otroligt ihop. Egentligen skall man ha whiskey i men jag glömde den :P

Jag tycker att den blev fördjävla god iaf. Mittemellan ett sött och ett som engelsmännen kallar det "savory" mellanmål. En spännande, lite oväntad men ändå så bekant smakkomobination.

Utöver det gjorde vi pepparkakstryffel, knäck, mozartkulor, pepparkakor, lakritskola, trillingnötter och lite marsipantomtar :)

Jag har kvar att göra ischoklad, fudge och lite annat sen får det vara.

Nu är jag helt färdig. Jag gick upp vid 10 idag och städade och fixade tills 14 då jag duschade och sen rusade ut o handlade det sista. Sen kom alla inkl Jeanette och Micke samt Arre. Mickis hade minimikkis med sig, Elina kom med Sebastian och sen var det jag Nathalie,och Sabina. Masssor med folk. Jag bjöd på Ramboo-pizza och alla blev mätta och glada...sen satte vi igång och lagade godis.

Jag körde hem Nathalie och Sabina kring 1-tiden (tror jag) och sen kom jag hem och städade och diskade det sista. Mickis hade diskat massor redan så det var kanon.
Nu ligger allt i burkar och påsar och köket skiner igen.

Jag följde Elina till Svartbäcken där hon hade parkerat så jag och hunn fick en bra prommis. Skönt. Jag duschade honom idag och städade sen hela kåken. Nu känns det fräscht o bra, Måste bara vika tvätt i mitt rum.

Skall eventuellt på tripp till Sthlm imorrn så nu måste jag sussa. Puzz

Inga kommentarer:

 
Web Analytics