onsdag 14 december 2011

Feedback Thuns

Min feedback är som följer:

Det ligger lite åt helvete och vi insåg i bilen på vägen dit att våra två avsatta timmar inte skulle räcka till att åka dit, gå runt och sen åka hem.

Det är ju ingen motorväg direkt heller. Landsvägar i Muppland när folk knappt har vinterdäck och det är hastighetskameror och fan vet allt så orkade vi inte ens försöka tillslut så jag åkte hem till mamma och försökte leka några minuter med hennes katter och sen drack jag lite kaffe.

Katter är ena självständiga små jävlar asså. Det är därför jag gillar hundar. Dom är så...kärleksfulla att dom aldrig säger nej till gos...dom är lättköpta känslomässigt.

Katter är som kvinnor och killar är lite mer som hundar men sen finns det ju crossovers. Jag är nog en hund och en del killar är katter.

Jag diggar inte när man måste hålla på och spela svår för att kattjäveln skall tycka att man är intressant och sen när man vunnit dess kärlek så blir man fan inte av med dom kurrande små jävlarna. Hursom helst så kom jag INGENSTANS med mammas lilla raskisse idag. Kan ju ha något att göra med att jag höll fast honom i svansen medan han höll sig fastnaglad i sidan på en fotölj och kämpade för livet medan jag flåsade: "men jag vill ju baaara goooosa".

Det är nog därför dom inte tycker om oss :P vi är för hundiga ;P

Han gled ur mitt grepp (hal som en ål den lilla saten) och sprang över till mamma och gosade demonstrativt mycket med henne istället. Äckliga lilla kryp. :P (fast jag tycker egentligen om honom för han är söt).

Är det konstigt att känna en viss avundsjuka mot en katt?

Asså jag menar...när vi växte upp så fick vi inte sitta i kretongsoffan med jeans för den kunde bli skitig, vi fick inte springa så mattorna korvades och definitiiivt inte lämna lampor tända om vi inte var hemma.

Mammas kissar har kloat sönder hela soffjäveln och fotöljen, dom har kattmaraton när mamma är på jobbet så mattorna ligger åt helvete och lamporna måste lyyyyysa hela tiden dom är ensamma och det kanske är mörkt och guuuud bevare oss alla om dom skulle vara ensamma eller ha några timmar för gammalt vatten.

Mammas lägenhet har 2 toaletter...en av dom är MIN för den ligger ansluten till mitt sovrum (det som brukade vara mitt...det ÄR mitt damn it!!!!) hursomhelst...
Det badrummet har blivit "kattoalett". När jag är hos mamma använder jag såklart MITT badrum som jag alltid gjort. Men nu får jag GNÄLL och höra att det är KATTERNAS toalett...måste jag gå där?

HALLÅ?! Jag har blivit utbytt mot två små håriga loppspridare :(

:P

Kattmänniksor är speciella. Jag fattar att det är kul när ett litet djur tyr sig till en men...det är fan inte balanserat hur kattmänniskor beteer sig ibland...
INTE BALANSERAT!!! Och jag har sett det hos fler än mamma.

Plötsligt stör det inte dom att det luktar ammoniakhelvete i hela lägenheten eller är sand inom en radie av 250meter runt kattlådan och ett fett lager hår ÖVERALLT. Det kan tillochmed benämnas som gulligt!?

Konstiga. Tacka vet jag hundmänniskor :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics