söndag 25 december 2011

Juldagen

Den här dagen har förlöpt ganska lugnt.

Jag sov tills jag vaknade och sen lite till ;P

Sen tog jag och moderskapet en långpromenad och avslutade med te och diverse tilltugg hos lilla räkan mormor. Hon är så söööööööööt.

Vi frågade var hennes ljus och tändstickor var eftersom dom brukade stå på bordet annars och hon for upp och skulle hämta dom. Men såfort hon kom 3 meter från bordet så glömde hon vad hon skulle hämta hahaha. Hon vågade inte säga det till mamma så hon stog och tryckte vid min stol och viskade....vad vardet nu igen jag glömde :P sen kom hon tillbaka 2 eller 3 ggr till och frågade samma sak då gick jag och hämtade dom hehehe. Lilla tanten <3

Sen givk vi hem till respektive hushåll och jag fick besök av Bella som kom och pimplade kaffe och åt julgodis. Det var trevligt!

För första gången i mitt liv tror jag så väger jag inte mer än 7 kg mer än hon gör :D jag har vägt mer än 30 kg mer än hon. Konstig känsla :) jag känner mig...mänsklig. Som en i gänget på något vis. När man väger som en kossa i en ladugård så utesluter man sig själv från folk man borde känna sig jämnställd med. Man känner sig som om man är från en annan planet...från en annan värld och som man aldrig kommer att höra till "deras" värld. Den normala världen.
Jag har ofta tittat på mina vänner som genom en glasvägg och tänkt: jag väger lika mycket som du och alla dina kappsäckar gör om du skulle ut och flyga. Det är en ganska ensam känsla. Ingen jag har känt har kunnat relatera till det iaf...eller jag har aldrig låtit dom försöka ens för vem vill berätta att man väger MER än 0.1 ton?

Huuuuuuuuuuuuursomhelst...nu gör jag inte det och det var ÄNNU ett uppvaknande. Iof är hon mycket längre än jag och långt mycket mer muskler...men skitsamma :)

Vet ni vad jag skall göra nu? Jo jag skall griljera min EGNA skinka :D jag fick en bit av mammas blekfeta grisrumpa (julskinkan alltså :P) och nu har jag smetat in den i så mycket griljering som jag bara kunde...tillochmed på snittytan :P och tapetserat med brödsmulor. Mmmmmm nu skall den in i ugnen. Yummiiiiieeee :D
BRB!

Åh så gott det doftar här nu. Godaste Johnnys senap!!! Mums! Jag ser hur snålvattnet rinner på Harry.

Jag kollade på en film på SVT som hette kokvinnorna om 2 syrror i småland. Mellan dom och den där hästmannen så börjar jag undra över smålands befolkning. Det påminner lite om genetikens utveckling (eller INTE utveckling) i kurdiska bergen. Keep it in the family och dess resultat liksom.
Rörande men ändå...skrämmande.

En av tanterna var fullständigt frammåtböjd pga ett diskbråck (tydligen) så hon såg ut som ett u. Jag sade till mamma sen att så kommer hon se ut när hon blir gammal och struttar runt på sin kolonilott och precis som tanten kommer hon ha gräs i håret och vägra ge upp. Hon såg inte det roliga i det alls och muttrade att hon inte har flugor runt sig som tanten i dokumentären iaf och att hon hade känt på sig att jag skulle sammankoppla henne med den dubbelvikta lilla arbetskossan sen la hon på luren i örat på mig hehehe. Snacka om öm tå :P

Jaja...vad är en bal på slottet. Jag är helt frikopplad i hjärnan nu för jag fick ett jävla blodsocker/ blodtrycksfall just och skakade så jag höll på att få dåndimpen. Man blir helt matt efteråt.
Kanske kluddrar ner några rader senare.

Puss och kram ivf :)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics