måndag 20 juni 2011

Asså vem...

har hoppat på min ryggrad i natt...speciellt nackkotorna...och alla kotorna förressten :O ?

Det gör ooont i hela ryggen. jag kom på den brillianta idén inatt (eller imorse..när jag lade mig) att ligga på mage för jag sov alltid så när jag var yngre.

DUMT! Antagligen var jag sjukt obekväm i sömnen men vaknade ändå inte utan det blev mardrömmar ist som jag brukar få om jag sover obekvämt. Prinsessan på fjärten.

Jag har haft mardrömmar hela natten...dom har inte ens avlöst varandra med mellanrum...dom har överlappat varandra så jag fan har drömt dubbelt. Vet ni hur stressigt det är :P? Jag är helt borta :P

Men jag är ledig idag så det är väl okej egentligen.

Vädret har lite svårt att bestämma sig idag. Hoppas det blir finare under veckan. Skulle hemskt gärna vilja sprida ut min bleknande lekamen på en solstol och njuta lite värme iaf EN dag. Fyrishov vore mys. Eller Fjällnora kanske?

Kanske jag skall pilla ur mitt stackars hojbatteri och kolla om det kan laddas...igen :P

Jag borde sälja den. Jonas tjatade på mig redan för flera år sen att jag borde sälja den DÅ :P men jag kan inte. Även om den bara samlar damm. Det är min irländska hoj ju. Som är köpt hos Debbie i en affär som inte finns längre och som var ett mecka för hojmänniskor och som jag DESSUTOM körde hem till Sverige helt själv utan att jag ens någonsin kört NÅGONSTANS utanför landet en enda gång.

Det GÅR inte! Den skall jag ha kvar tills jag dör typ. Vilket känns som om ett par minuter. Jag har ONT! Vill ha massage :(

Min hund är fortfarande i koma. jag tror dom häringa joggingrundorna tar mer på honom än på mig :P

Ha en fin dag pipål.

Fridens

Inga kommentarer:

 
Web Analytics