lördag 18 juni 2011

Goddagens

Nu är man på jobbet och har avverkat ca ½ av kundlasten för idag.

Det känns jättekul att jobba idag. Jag ser bra resultat och människor jag har känt genom mitt yrke som jag aldrig annars skulle känna kommer och man har sett fram emot att höra hur det går med deras liv. Dom berättar sina innersta tankar och händelser och jag känner mig priviligierad att få ett sånt förtroende.

Jag klagar ofta högljutt när kunder beteer sig illa...men jag är inte lika snabb att skriva om dom underbara människorna och lyckligtvis är dom många fler än dumskallarna.

Elina och jag jobbar och jag tycker mycket om att jobba med henne :) fast jag tycker iof mycket om alla mina flickor (även om pappa säger att jag inte får kalla dom "mina flickor"...det är "våra" flickor :P).

Jag sov gott i natt med min lilla voffe bredvid mig i sin korg på golvet. Jag älskardet lilla livet så mycket att jag nästan pussar ihjäl honom. Stackarn :P men han är så kärlkefull och gosig just nu att man inte kan göra annat :)

Jag vet inte vad som har hänt...mina antidepp måste ha accumulerats i min lilla magsäck och gett mig en överdos :P för jag är så...uppskattningsfull (om det ens är ett ord). Jag är tacksam som en hel jälla baptistkyrkeförening....I wanna testify...uh....James...uh...james...uh...james...Brooooown...uh....hahahahaahaah.

Nu skall jag gå och dricka min cola light och käka en bulle :) för det är lördag och jag FÅR :D

Jag hadetänkt åka till landet i helgen men vädret var ju kack...så mamma sa att jag borde spara min bensin till ett annat tillfälle.
Så jag stannar nog hemma och myser med massa film. Jag har laddat ner en hel hög. Åååh vad mysigt jag skall ha :D (fast först måste jag röjja lite i vanlig ordning...så jag har harmoni i själen).

Fridens ;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics