fredag 17 juni 2011

Hej å sånt

Igår kväll...efter allt drama, så blev kvällen riktigt bra.

Jag kom hem, nappade åt mig min voffis och gick på promenad. Jag kände mig somrig och skön i 4 storlekar förstora jeansshorts och aprikosfärgat linne och svassade i mina nya favoritskor med platåklack från Din Sko. Sjukt många har gett mig komplimanger på dom.

Första gången jag hade dom kom min lillebrors kompis fram till mig på stan och sa: vilka söta skoooor!!!! Och han är kille....med stort K...nej inte stor K....fan förvrid inte orden nu :P jag har inte sett hans K........määään...han är inte feminin utan väldigt maskulin...det är så jag menade.

Jag hade bara tänkt gå på en liten prommis men det blev runt halva uppsala och var underbart. Folk njöt av sommarkvällen och satt på uteserveringar och i parker, på bryggor och allt. Jag älskart!

Vi gick o hälsade på lite kompisar på en annan salong och babblade lite, det var astrevligt för jag brukar inte hinna träffa folk och socialisera för allt är stängt när jag är ledig.

Så vi gled runt och hade mys. Sen gick vi hem och mös med lite VBÅ innan mina ögonlock gav upp och jag gick och lade mig.

Förvånansvärt lugn och skön kväll.

Idag är det sjukt lugnt i salongen och vi sitter och babblar o skrattar. Skönt!

Jag har på mig en klänning som jag köpte för 10 år sen. 10 år sen!!! Jag har inte kunnat ha den någonsin. Nu kan jag ha den och den sitter löst. När jag säger inte kunde ha...då menar jag kunde inte dra skiten över höfterna...GICK INTE!! Men jag köpte den för att jag älskade färgerna så mycket. Nu kan jag ha den :) det är sjuuuuukt!

Slänger in en bild ovan...(OBS, jag sa aldrig att den sitter snyggt (!) eller är en modell jag passar i :P men den går att stänga :D).

Nu skall jag....göra något annat :P

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics