torsdag 9 juni 2011

Rosa...

Eller röd...som en rostbiff ungefär.

Vi hade 2 soldagar kvar och ville maximera det. FAST jag löddrade in mig i spf 30 känner jag mig som en reaktor i Tjernobyl precis innan härdsmältan :P

Det kanske inte är så farligt :P kvällen lär visa :P hoppas jag slipper blir som en fakking nödraket det är så jobbigt.

Vi har varit på beachen hela dagen. Jag skulel åka vattenskoter men dom ville ha 50 euro för 15 minuter och det tycker jag dom kan sticka upp nånstans :P my time will come :D men jag ville verkligen åka jöööö :(

Snart fyller jag tant :( på lördag närmare bestämt.

Nu sitter vi och varvar ner i vår lilla bungalow. Sen duschar vi väl och tar en tupplur innan vi kanske drar ut. Sitter och lurar på om jag skall ta ett dopp i pölen eftersom den är så jävla kall och skön. Tror det skulle vara välgörande.

Även om man tycker det är ljuvligt med solen och ledigheten så blir det skönt att komma hem på lördag. Synd bara att jobbet börjar igen. Men jag har ju typ 3 eller 4 veckor kvar av semestern så det är okej. Dom skall nog tillbrigas i fina Sverige.

Kanske kan spara till vintern om jag får...är förbaskat sugen på Thailand eller Vietnam. Och en miljard andra ställen med. Vill resa mer. Skall nog göra kortare resor och njuta mer. Vaffan jag har ju inga ungar eller något som hindrar mig...så varför inte. Ist för att slöa bort sin fritid på att sitta hemma i stan.

Ett lantställe vore guld men ensam känns inte sååå kul.

Nu skall jag sitt apå verandan lite och softa.

Puss på jumpan

1 kommentar:

Stor Arvid sa...

Vadå inga barn??? Du har ju 4 st.... Minimikkelina, miniarvid, mellansäpo å lilla dieselharry

 
Web Analytics