söndag 12 juni 2011

Hemma igen

Idag...eller igår blev jag tant ÄNNU MER!!! Nu är jag 32 lååånga år gammal :P

Vi kom hem till Sverige vid pass 17.30 och blev hämtade (fatta vilken lyx...annars är det jag som hämtar alla andra och åker buss själv :P) av mamma.

Vi åkte direkt till Jeanette som hade köpt tårta och fixat och jag tog ett snabbt dopp i poolen och sen pratade vi och hade mys innan det bar direkt av till restaurangen för födelsedagsmiddag med halva familjen.

För en gångs fakking skull anpassade jag mig och åt en förrätt ist för en varmrätt och kunde således njuta av kvällen utan att må illa och bli sjösjuk :D dutti flicka.

Efter restaurangen körde jag hem mormor som var som en liten späd fågelunge. Hon var så söööt <3 MI CORAZÒN!!!!!! Jag älskar det lilla spöket så hårt!! Eller maskrosbollen som någon kallade henne...hahah klockren beskrivning. Just ja det var mitt supersnille Mac Daddy G i Umeå. Han sammanfattade mormor totalt i den beskrivningen.

Jag har inte kunnat blogga mycket för bredbandet på hotellet sög åsnepung med tapas på. Tillslut gav jag upp!

Efter att jag körde hem mormor så noterade jag att min cab var trasig och dampade ur totalt och ringde upp pappa och skällde ut honom och hela hans nya familj.

Han ringde mig innan jag åkte och frågade om jag kunde lämna bilnycklarna så hans frus son, min plastbror kunde köra dom o handla etc. Motvilligt sade jag ja för min bil är gammal (95a) och jag avgudar mina fordon...dom är mina barn.

Redan under resan hade jag fått ett samtal om att oljan var slut (den är nyservad) och att batteriet var dött. Jag har aldrig ALDRIG haft problem med något av dom sakerna så jag blev lite..less...att jag inte sagt nej. Men jag bet ihop...tydligen var det en lampa han glömt stänga av i bilen.

Men idag när jag kom hem hittade jag min cabspak avbruten i bilen utan någon lapp eller någonting och då snetände jag direkt....kanske inte så smart men jag var trött och det var det sista jag ville upptäcka av mig själv.

Jag vill inte behöva upptäcka själv när saker inte funkar...det gäller allt från förhållanden till bilen...skriv en lapp, berätta, tala ur skägget. Jag blir inte arg då. Men när man lämnar tillbaka något defekt när man blivit betrodd att låna det...då surnar jag snabbare än ett mjölkpaket i juli månad.

Så jag kanske ringde pappa och skrek i telefonen så att halva kvarteret hörde (visste ni att allt man säger/ skriker i en cab hörs i hela stan :P...speciellt om man har roadrage :P).

Pappas respons var både okej och inte okej...och jag var trött och arg så jag hakade up mig på den inte okej reaktionen och gastade vidare tills han helt sonika lade på i örat på mig :P *hrm*

Sen ringde jag och bad om ursäkt för min reaktion...jag hade ingen annan förklaring än den att jag briserade som han brukar göra...jag bad om ursäkt och fick prata med frugan hans varpå jag började lipa som en 5-åring för jag skämdes hur jag hade reagerat...och sen dess har jag känt mig lite dämpad :P

Men jag fortsätter hävda...sköt saker snyggt! Även om något går paj...berätta det då.
Min bil är MINT! Jag vill behålla den mint!! Den är en 95a och 95or behandlar man med kärlek om man vill att dom skall hålla sig.

Jag ville ju inte dampa ur men jag kände mig sviken. Jag hade specificerat att jag verkligen inte ville att bilen skulle användas om det inte var i nödfall och på mindre än en vecka så händer en massa saker.

Mest var väl min irritation på mig själv för att jag inte sa nej när jag eg inte ville låna ut min bil när jag var borta.

Skitsamma...nu är det förhoppningsvis löst. Jag skiter i kostnaden...men jag ville bara inte behöva upptäcka det själv. Man lämnar inte tillbaka något defekt utan att informera om det! Så är det bara...sen kunde jag kanske hållit mitt irakhumör i shack :P

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄmnesbyte.

Semestern har varit kanon. Vi har vilat massor. Tagit härliga siestor och promenerat där vi kunnat och ätit och druckit gott!

Vi hängde med Emma igår och det var kalas. Hon var på Mallis för att fota ett bröllop så vi kunde spendera eftermiddagen ihop. Underbart!

Men nu är det skitskönt att vara hemma!

Jag hämtar inte hunden förän imorrn eller senare. Det är skönt men jag saknar honom massor!! Det är så TRIST att komma hem och inte mötas av hans ÖVERLYCKLIGA underbara lilal kropp som snor sig kring benen på en. Han gör min dag när han står där alldelles förväntansfull och dör av lycka när han ser att det är jag. Lilla livet!

Nu är jag helt slut...har liksom suttit ner för 1a gången NU.

Anna Panna är här och åker hem till Gällivare imorrn. Lillkusinen!

Men jag misstänker att vi skall sova nu för jag är helt tom i bollen. Jag blir sällan så sur som jag blev ikväll...och nu är jag helt schluut :P

Godnatt mina vänner och nu är det slut på vilan för er del...the bitch is back!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skit trist med bilen, man förväntar sig ju lite varsamhet om man lånar ut något. Skulle nog gjort som dig..Blivit galen.
Välkommen hem tjejen!
"säger med myndigstämma" : Och må ditt lung i kropp och själ hålla i sig ett tag ;)
Kram Bolel

 
Web Analytics