onsdag 8 juni 2011

Palma

Imorse sov jag och lillkussen ut för ingen av oss sov bra i natt. INTE för att jag snarkar för hon har lovat att säga till och tydligen har jag inte gjort det :D...men hon hade mardrömmar och jag var väl inte 100% i magen efter att jag fick vita bönor på en Engelsk restaurang :P (kanske var det hon hade mardrömmar av :P)

Jag vaknade väl vid 8 men sen låg vi och slumrade till 10 och sen låg vi och läste och mös för vädret var sådär. Sen kläckte jag den briljanta idén att vi skulle ta bussen till Palma (öns huvdstad som ligger ngn timme bort med buss).

Sagt och gjort. Vi hoppade i trasorna och knatade till bussen. Vi började nästan slåss med ett gäng engelsmän ;) (närå men om britten hade fått bestämma hade det blivit slagsmål :P) när vi skulle med bussen. Hållplatsen var full av folk och det fanns bara 2 platser kvar och alla andra sällskap var fler än 2 pers så när jag och anna fick dom platserna fast vi inte köat lika länge blev han skitsur :P "ruthless they are, ruuuuthless" hahah...men vad skulle vi göra då?
Stå kvar av sympati och låta bussen åka iväg med 2 tomma platser för att han inte kunde hålla dicken i styr och skaffade ungar så dom inte fick plats?

I think not! Smell our dust bitch :P

Så vi åkte och kom fram till en storstad (jfrt med Alcudia) och genast fick vi den sköna spanska vibben som vi så saknar här i Alcudia. Alcudia är plastigt, läskigt och kommersiellt. Palma är mycket finare med lummiga alléer, gamla fina gator och byggnader och ett helt annat utbud av käk.

Vi njöt i stora drag. Provade lite tapas, lite bocadillos och sen en drink på ett mycket gassigt snobbcafé (inte min smak men anna gillar sånt tror jag).

Efter ett tag hittade vi centrum och lullade runt i lite balla affärer.
Parfymer är aaaaaasbilligt här btw!

Åh åh åh när vi var inne på New Yorker så spelade dom en låt som nästan fickmig att hoppa ur kläderna av glädje :D för man hör den aldrig annars tycker jag :D Unforgiven med Stephanie Heinsmann :D :D då blev jag glad !!!!!

Efter många timmar så styrde vi kosen tillbaka till busstationen där IGEN, vi kom på bussen med en jääävla marginal...kön gick fan ett tiotalmeter bort :) vi är turbruttor :D

Jag har värmeeksem på händerna och fötternas sidor och håller på att klia ihjäl mig...på riktigt. Ögonen rullar upp i huvudet och jag sitter i trans och river medan tungan hänger ut ur ena mungipan...råsnyggt!

Imorrn skall vi sola skiten ur oss!!!
Jag kör SPF 30 och har inte bränt mig alls. Najs som fän!

Jeanette...min älskade lilla vän...snart är jag hemma och tröstar dig! Du är en kämpe och tydligen finns det någon anledning till att du måste ha det såhär :(
Men det kommer kännas bättre snart. Jag och M finns vid din sida hela tiden (nu iof i telefonformat :P) men jag är hemma snart! Då skall jag ta hand om dig! Min lilla fina människa <3

Nu skall jag gå och fylla badkaret med iiiiiiiiiskallt vatten och sänka ner mina kliande stackars händer och fötter :( ser ut som ett jävla ebolaoffer :/ prickig!

Jag har hört rykten om att skattepengarna kommit :D

Då kan jag betala av alla jag är skyldig :P mormor och anna :P sen var det lilla roliga över.

Fridens liljor mina vänner

1 kommentar:

Stor Arvid sa...

Guuuuud va du e gyyyllig min lilla turkos... Saknar dig

 
Web Analytics