tisdag 9 augusti 2011

---------

Jag...vilken dag det har varit.

Jag är helt slut.

Pappa kommer in när vi har som mest att göra och börjar yra om löner som han såklart lämnar till sista minuten att skriva klart och skall ha infaxade till revisorn....NU...helst medan jag plockar någons ögonbryn och tar beställningar i telefonen.

Jag har väntat på att vi skall göra junis papper klara men han tar inga initiativ och eftersom hela sommaren har varit ett enda helvete, personalmässigt, så har jag haft så mycket annat att tricksa med, att jag glömt själv (men det får JAG hela skulden för...observera vem som står som firmaägare).

Sen var revisorn på semseter och sen var jag och sen hon igen...ni hajjar. Då står han medan jag försöker sammaställa och gaggar och ......ääääh jag orkar inte ens skriva om det.

Jag är helt knüllad i hjärnan.

Jag vill skicka honom till en öde ö...nej förressten...låt honom skicka mig dit. Jag skiter i allt!!!!

Han håller på att bli som mormor. Dom kan sitta och gagga ihop. HÅLL KÄFTEN FÖR FAAN!!!

Ha dina arbetsuppgifter och sköt dom!! men nej jag skall vara sekreterare OCH ha mina uppgifter och den här månaden göra allt annat också.

Jag gillar att sköta tvätten och handfaten, toan, tvätta hår....jag gillar inte att han VÄGRAR anteckna tjejernas personnummer och frågar mig i tid och otid vad dom är...eller deras kontonummer. SKRIV UPP DET FÖRFAAAN OCH SLUTA FRÅGA MIG HELA FAKKING TIDEN. jAG HAR MITT ATT SKÖTA!!!!!!

Jag skulle vilja begé mig ut till en skjutbana och peppra hål i lite konservburkar eller nån jävla pappersdocka.

Sen kommer kunder och jiddrar om 100 kronor. Jag säger att hennes mans ludna öron kostar 300 kronor att zappa men hon TJATAR och skämmer ut sig för att betala 200.

FINE...jag lasrar 66% av din snubbes öron eftersom du vill betala 66% av priset!!!!!!!!!
Och det sade jag till henne också.
HAH! Tro fan att jag mätte ut 66% hårigt öra och höll mig innanför ramen på båda öronen!!

Samtidigt kommer 2 försäljare från olika företag in och vill jiddra produkter samt en annan salongsägare som vill jiddra försäljare OCH två småbrudar som vill ha sina ögonbryn plockade medan pappa går runt och gaggar arabiska i mobilen i salongen.

Av någon jävla anledning så blir man automatiskt hörselskadad när man pratar arabiska och definitivt om man gör det i mobiltelefon...iaf om man är MAN. För iranier gäller det kvinnorna i större utsträckning och utan mobiler.

Jag vägrar att han går runt och kacklar arabiska i salongen...ingen pratar högt i mobil i salongen. Det är en regel för personalen och en oskriven regel för kunderna. Så jag skuffar tillslut in honom på kontoret men då har jag redan hunnit bli spänd som en fiolsträng för om något kan irritera mig till hjärnblödning så är det ljud. SPECIELLT ARABISKA LJUD!!!!!!

Araber har säkert gjort något bra...jo dom födde Delaila...det var bra. Nej jag är inte rasist på riktigt. Jag ser bara saker i olika kulturer som jag stör mig på (och jag har lättare att tänka på saker jag stör mig på än saker jag äääälskar för jag är bitter arg och besynnerlig och har FUCK YOU-attityd från helvetet idag).

Jag är så jävla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarg!

Pappa tror för att han har köpt "BLUBERR" (blåbär) så skall jag vara evigt tacksam och hålla käften resten av mitt liv. Härromdagen sade han: "vi burde eta middag nån dag...do och jag på rästoranG"

Wiii tänkte jag...min pappa har aldrig och jag menar aldrig umgåtts med mig frivilligt sen jag var 3...och då var jag ett bihang i spelhallen som man försåg med godis och glass för att hållas tyst...inget annat!

Jag blev uppspelt och sade: jaa vad mysigt då kan vi umgås bara du och jag :D

Men se....den nissen funkade inte...

"jah...jag vill ha samtol med dig...du moste bli den gamla (insert my real name here) och inte den her niya som er opptjeftig och domm mot sin pappa...vi skal diskotära och jag skall lera dig sakker".

Jo tjena....

Jag sade att jag är precis samma (insert real name here) som jag alltid varit men nu kan jag FÖRMEDLA vad jag tycker...jag håller inte käften längre. Jag har alltid tyckt såhär bakom masken.

"naj..naj...man kan inte ta en general som do jör och slitta av hans grejjer på axlarna (grader?) bara på en gong...man moste axeptära att han är chef och vet micket"

Jag flinade lite psykotiskt åt tanken på att degradera honom och gick därifrån och han gick muttrande iväg med sin cykel (som han tycker är lämplig att parkera bland mina produkthyllor på salongens TRÅNGASTE yta...för att han skall slippa cykellapplisorna).

Såeeeh....nej jag tror jag skippar den där middagen va?
Jag är så jävla trött på min pappa just nu att jag inte ens pallar tanken på att spendera en minut utanför jobbet med honom.

Cute huh?

Jag älskar honom men nu är jag så jävla trött att jag spyr snart. Han delar ut semester åt höger och vänster och antecknar ingenstans VEM som jobbar eller inte jobbar, han antecknar över huvudtaget inte ett skit....

Men du skall veta vilken jävla koll han har på sina jävla spelrader. Han kan minnas en fittjävla kupong han lämnade in 1987.....varenda hästjävel eller fotbollslag (han var jävligt het på stryktips på den tiden....tror det var några av mina fösta ord: ETTA KJYSS TVÅA...dadadadad).

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

För något år sen tänkte jag på detta med hans spel...okej det var några år sen (jag hatar att ett par år sen i självaverket nu är ca 15 år :(...det är ett fettecken på åldrande) att inte har påverkat mig mer....

Vilken förnekelse levde jag bakom på den tiden?

Det har fan genomsyrat hela vår uppväxt och jag ser allt nu, i efterhand och det gör mig så otroligt arg och bitter!

Ja Tove ;) jag ska' <3 jag skall gå och samtala med andra bittra och skadade barn om spel.

Det är inte så att jag inte haft mat på bordet eller inte fick kärlek. Jag fick båda, mest mat :P
Men man tävlar alltid med en osynlig makt om sin förälder när den har ett beroende...och man fattar det inte själv..man tänker att föräldern kanske bara inte har intresset, att man själv är trist, att det bara ÄR så det är.

Det som man sen blir BITTERTWITTER av, är att det har fått fortsätta så och än idag är så.
Ingen har stoppat det. Han har inget intresse av att stoppa det och han skiter faktiskt i och förnekar att det finns något sådant sammanhang.

FUCK YOU!!!

Och FUCK YOU J också för den delen...jag tävlade med ditt jävla ölsug HELA TIDEN och sen vann lilla hästbruden med sockerbitar till fakking tänder i käften, dig tillslut ändå!! Jävligt värt...eh nej!

Jag är nog arg för att jag inte fattade tillräckligt tidigt i vilken situation jag var i. Men jag är fan arg att du petade mig åt sidan. Som om jag var ett problem. Som om INGET gick att lösa...

Jävligt fina manliga förebilder.

Jävligt fittigt och fan fitta kuk balle helvete åsnepung vad jag är arg just nu.

KNULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

*

Stabilt!

2 kommentarer:

Tove sa...

PUSS PÅ DEJ ;) <3

ihemmetslugn sa...

Älskade vän, önskar att jag kunde göra något för dig men vet inte vad. Har det jävligt kämpigt själv men säg till så gör jag mitt bästa. kramar

 
Web Analytics