lördag 27 augusti 2011

Wow

Jag har verkligen maxxat fredagen :D
Jag troded jag skulle komma hem och kollapsa i soffan för att vara ärlig!

Men icke.

Jag införskaffade en kebabtallrik a'la barnstorlek på vägen hem för jag tyckte det var friday feeling :) och det var aaaaaasgott!! Alla 8 tuggorna. Det tog mig ca 1 timme att äta en halv barnportion :P men oj vad jag njöt!!

Sen började jag städa, dammsuga, röja, moppa, putsa och sist men inte minst...spreja ut GET OFF medlet som skall förhindra Harpan att markera inne (jävla råtta).
Det luktar mysko...ungefär som om jag gått och gnuggat koriander i hela kåken (jag är måttligt förtjust i koriander). Men om det stoppar lillråttan att sprätta pölar mot allt han tycker är konstigt så by all means.

Jag ringde lillebror och frågade om han ville åka och busa med mammas katter och det ville han. Jag kan inte riktigt njuta av dom när Harpan är med för lillkatten är så jävla revirgalen att han hela tiden attackerar Harry och då vill jag mosa honom.

Men när min hund inte är med är lillkatten nästan söt ;)
Så jag åkte och hämtade lillebror. Vi bestämde oss för att kolla film efteråt hos honom, så han hoppade in på Lutis och köpte lite chirre och cola och sen till morsans lägenhet.
Hon var ju på landet så det var bara vi och katterna.

Vi kommer jättebra överens utan våra föräldrar :P

När vi hade busat med kissarna lite åkte vi hem till lillebjoj och kollade lite dokumentärer.
Han är dokumentärfrälst.
Det var kul...dock babblade vi om så mycket annat att vi pausade hela tiden :P
Men det behövde vi för vi umgås så sällan.
Vi hade jättekul tills han började visa sånna där äckliga snuffilmer på sönderpepprade skallar och sånt vilket jag hatar.

Han är skräckfaschinerad av sånt och tycker jag är en fesmagad ynkrygg men jag hatar verkligen sånt! Så då bestämde jag mig för att åka hem vilket var lika bra för klockan var nästan 2 då :O

Det var underbart att komma hem till en REN lägenhet :D jag log från öra till öra och gick runt och sniffade som en jycke för att njuta av den fräscha doften :)

Imorgon...eller senare idag skall jag passa Minimikkis medan Orginalmickis och dompi åker till stockholm och kollar Dolly Parton.

Ege och miniege skall komma och hälsa på och jag läääängtar för Lale aka Miniege har lärt sig gåååååå <3 mosters solstråle!!!!

Jag försöker få Jeanette och Micke att komma med Arre också...så kan vi ha barnkalas :P Jeanette älskar både Lale och minimickis så hon vill ju träffa dom och det är sällan dom är på samma plats samtidigt :P

Nu skall jag sova som en gris. Jag behöver inte ens ha öronproppar för snarkharpan är ju inte hemma....men jag tänker nog ha det ändå så jag slipper vakna av att nån dåre ringer om laser kl 8.30 imorrn eller så :P

Pappa bara antog att jag jobbade imorrn.
Han lät nästan lite irri när han frågade: "jaha...men vem skall oppna do?"...vaffan tror han att jag inte har NÅGOT annat i mitt fakking liv än salongen? (jag HAR inte det, men han behöver inte förlita sig på det faktumpaktumet :P)

Jag sade bara att tjejerna kan öppna själva och eftersom dom är 2st behöver inte jag vara där utan jag kan komma o stänga sen.
Då lät han lite miffad för han hade tänkt att vi skulle jobba med alla papper han lämnat till sista sekunden som gått över tiden. Men se den gubben gick inte!

Jag vet inte hur många ggr vi har gjort upp om att vi skall jobba med papper en viss tid och han kommer inte eller kommer 2 timmar senare när jag har kund och inte kan längre.

"jah jah...jag kan titta på dåm schelv imårgån"....ja det kan du :P pfft!

Jag skall inte tänka på det!

Jag skall leva på att jag hade jättekul med min bror ikväll och var avslappnad utan hund!
Alla som känner mig och min bror vet att vi brukar mörda varandra och sällan kan umgås. Men jag tror våra föräldrar är katlysatorer för våra bråk. Mamma främst, men pappa också, spelar oss mot varandra.

Hursomhelst så hade vi jättemysigt.

Kram och godnatt!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics