måndag 15 augusti 2011

influensa...

Vi får se hur långt jag orkar skriva. Fatta hur död man är när man inte orkar knappa på en dator.

Hela kroppen skriiker av smärta som den alltid gör när jag får flunsan.

Jag sov NOLL i natt...hade 39 graders feber och snodde runt som om jag var jagad.

Sen har jag försökt sova nu på dagen men det är ju hopplöst. Jag kände mig ofräsch efter allt febersvettande så jag tog ett bad. GUD så skönt!! Men kruxet med bad är att man måste ta sig upp ur dom.

Så nu sitter tant och tar igen sig eftersom pärsen av att tvätta håret och hoppa i nya kläder blev så enorm att jag knappt vet vad jag heter.

Jag vill ha mammas famn NU!!!

Jag ringde pappa och sa att jag inte skulle jobba för jag var sjuk och han frågade som vanligt om jag behövde något.

Jag sade: "Iprén, 2 bananer (ABSOLUT inte fler än två för jag kan inte äta upp dom)...öööh...nån soppa kanske? Jag har ägg också"

"jah jah...banon, mjolck..behover do mjolck? Vill do há djuss?"

"Nej ingen mjölk jag har mjölk och jag har yoghurt också. Jo, men ja jag kan ta lite äppeljuice. INGET MER NU PAPPA, lova!? jag kan inte äta upp allt."

Vad kommer...?

2st 800-grams paket med fläskkarré skivor PRIMA kvalitet. TVÅ!!!
En stor påse med 4 wienerbröd, en stor melon, SJU (7) stora bananer, en påse med nektariner, en med babypersikor, en liter MJÖLK, 15 ägg, och en till liter YOGHURT!!!

Vad har jag ätit i dag sen jag vaknade? 1½dl blåbär, 1 dl jordgubbar och mineralvatten och isté...och nu är klockan snart 15...jag orkar knappt titta på kylen.

Var ute på en mycket skakig morgonprommis med hunden kl 06.30. Om någon såg mig så blev dom nog förvirrade och undrade vad Quasimodo gjorde i Uppsala.

Jag måste ta smärtisar...jag stånkar när jag andas. Har aldrig fattat varför jag skall få så jävulens ont när jag har influensa...det är som om ett gift bryter ner hela kroppen.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooj vad jag har gnällt!

Fressten...välkommen hem..erkänn nu bara att du läser här :P



Inga kommentarer:

 
Web Analytics