onsdag 3 augusti 2011

BitterFitter filosoferar

Humöret har återvänt...jag vete fasen om jag fick nån såndär medicinsvacka pga lilla designertarmen eller vad det var. Men nu känner jag igen mig själv igen!

När jag mår dåligt vare sig det är psykiskt eller fysiskt så får jag alltid känslan av att det aldrig kommer gå över och det i sig själv ger ÄNNU mer panik :P det är dumt!

Egentligen vet jag inte varför man delar upp det i "psykiskt" och "fysiskt" för det är fan fysiskt att inte må bra i hjärnan :P symptomen är fysiska och ofta beror det på brister i substanser. Så det borde inte delas upp som det gör...och ha det stigmat det har. Aja...skitsamma.

Jag jobbar på med min nya personal och hon är helt underbar. Kunderna ääääääääälskar henne. Så charmig och kunnig. En inspirationskälla!

Jag har varit så stressad inför dom här veckorna som jag inte hade någon personal och så dimper den här möjligheten in och fullständigt löser min krissituation och med ett leende som smittar av sig på alla. Otroligt kunnig och proffsig! Det ligger 14 års erfarenhet bakom såklart :)

Det skall bli en kul höst här i salongen för nu har jag ett gäng tjejer som alla är positiva och brinner för kunden precis som jag vill.
En del av dom har bara jobbat hos oss ett par gånger under sommaren och redan har dom fått stamkunder, vilket är jättekul!

Jag tror vi kan nå högt!!

Jag har stora roliga planer för våren (också) som tar oss till en helt ny nivå som salong. med hjälp av stylister, fotografer och tjejerna så skall vi träda ut på nya områden och bredda oss :D

Sen kan vi eventuellt göra små kosmetiska förändringar här och där som ger en välkommen förändring :) som sagt...det skall bli en rolig höst OCH vår!

(tänk om jag är schizofren :O jag har fan gjort en 180-humörsväng sen i helgen då jag inte såg NÅGOT hopp i tillvaron ALLS?!...hmm....jag VET att jag kan bli otroligt labil om jag inte sover bra och det har varit lite si och så med sömn på sistone...kanske...hm...äh jag får hålla koll på min egen blogg och se hur humöret svänger :P...schizofreni brukar inte innehålla självinsikt så det är nog inte så...)

Nu har jag noll energi kvar...dags för ett litet mellis tror jag :P (det börjar bli tjatigt att äta hela tiden tycker jag).

Jaja ;)
ha en bra kväll alla. Själv skall jag åka med min nyinförskaffade personal och hämta hennes väskor som anländer NÅGONSTANS i Knivsta i kväll. Hoppas det inte blir för sent...tant är lite pömsig från igår kväll då Emma dök upp med en flaska Cava och ville bo på hotell BitterTwitter igen. Jag blev apradar och rent ut sagt dyngrak. Skumpa går tydligen raaaaaakt upp i knöppen på mig. Och en halv flaska var galet mycket för mitt lilla omkopplade system.

Mådde SÅDÄR i morse när jag vaknade. Emma hade rullat in sig i mitt täcke under natten så jag frös men jag hade inte mage att väcka henne då för jag hade tydligen fylleyrat i sömnen tidigare och väckt henne :P så jag knatade ut o lade mig på soffan med en filt. Det var störtskönt! men alldeles för kort så jag var lite trasig när jag vaknade :P

Im too old for this shit määän :P måste börja dricka sherry i gungstolen...10ml tror jag räcker.

Puss o kram

2 kommentarer:

G enious sa...

Puss pårej kvittertwitter.

BitterTwitter sa...

Gustaf <3

 
Web Analytics