fredag 19 augusti 2011

Hepp..

Idag är det varmt värre :P

Jag måste börja springa igen..det var så skönt att få ur svetten ur systemet sådär :P

Jag har gått ner ett kilo till (yey). Det har ju stått ganska stilla i typ 4 månader nu STÖÖÖN...sen i maj har jag gått ner 2...ja..nu 3 då...kilo och det är trist när det går så långsamt! Men jag antar att det är bättre än att jag ser ut som en sladdrig trasa men DOCK!

Både jag och jeanette har lagt om intaget totalt och sköter oss mycket bra på det hela. Man har ju sina dagar då inget funkar :P men dom är ytterst få numer.

Jag pös till husläkarakuten igår för jag hade svinont i ena sidan av halsen och var svullen. Det var inte halsfluss så det går inte att behandla (!) utan jag hade fått en bautablåsa i svalget :S som var aftöst....dvs aftor...som man brukar kunna få på tungan..blåsor.

Inte så konstigt att citronen smärtade härromkvällen då :P jag fick visköst bedövningsmedel (det betyder flytande :P) som dom tyckte jag skulel gurgla.

Det finns en sak som jag tycker är värre än ALLT...det är att vara bedövad i halsen...det är så jävla läskigt. Men igår hade jag så ont så jag bestämde mig för att prova. Jag har ju använt sånt medel förut när jag förstorade läpparna men då hade vi det på läpparna bara.
Nu skulle jag dra ner det till gombågen där såret sitter och låta det ligga där och sen spotta ut det.

TJENA!

Jag fick ner det en sekund till gommen innan jag fick universums största kräkreflex för det är så jävla slemmig konsistens på skiten och spottade ut det så försiktigt jag kunde utan att nudda så mycket annat i munnen (tänkte jag)....1 minut senare var jag helbedövad i hela truten.

Som tur var släppte det ganska fort. Phew...jag kommer inte använda det där igen...det är för potent. Jag vet inte om ni bedövat srupen nångång men det blir liksom svårt att andas...känns varmt och tjockt...så äckligt!!!

Så nu sitter jag och pimplar mineralvatten för allt annat gör ont!!

Jeanette var här idag och klippte sig och blev jättefin.

Nu måste jag lasra bror för han försöker själv och det blir iiiinte bra...

Piiis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics