onsdag 10 augusti 2011

Haj och velkomna till HaJJKK

Pappa är mysko...

(nähäää?!)

Jo...han har gått runt och sneglat konstigt på mig...liksom lite sorgset och sen kom han och och sa: do moste inte deppa gomman...den svider i min hjerRta om deppar.
Do moste aente (haha nej han säger faktiskt inte aente...men jag äääälskar det ordet med arabisk dialekt "do mostah aeneteh= du får inte hahaha) bli urulig for jobb och min spel...do ser fashaan vinner kolla: *tar upp 4 kuponger på över 10lax var* kolla...hah? Kolla...jagf vinner hah? Som om han är 10 och vill ha godkännande från sin mamma :P

Vad gör man då?????

Jo man smälter som en jävla idiot, nyper honom i kinderna så blodet nästan avstannar och pratar bebisspråk med honom och säger att det var bara TUR och att han iof varit duktig som satt in vinsterna den HÄR månaden. Annars brukar han ju spela bort dom. Men jag piiiihipppar hans hjärna tills han ger upp och sätter in det nuförtiden...och det är ju det vi har bråkat om på senaste tiden.

Han vill spela upp sina vinster och jag vägrar att han gör det! FÖRST skall han sätta in vad som saknas...sen kan han göra vad han vill med sina pengar.

Jag åt mina blåbär som en snäll dotter och han såg mäkta nöjd ut med sig själ för att ekonomin hade gått ihop JUST den här månaden. Men det finns en liten newsflash som jag skall berätta för honom nästa gång vi ses.....ÅRET BESTÅR AV 12 MÅNADER!

Undrar vad han säger då :P

Idag hittade jag en sax som varit på vift sen 1 vecka tillbaka. Saxhelvetet kostade över 10 lax så jag är förbaskat glad att vi hittade den. Jag har gått igenom viiiidriga sopor (blöjor, blekning, gammalt hår etc etc) som en besatt kvinna för att hitta den och tillsist låg den inte ens i soporna utan gömd bland papiljotterna (där vi hade tittat ca 700 ggr redan).

Jag gick ner till soprummet utrustad med plasthandskar och munskydd men det hjälpte ju föga så jag stog och hulkade som en idiot med tårarna rinnande nerför kinderna (för det var verkligen asvidrigt...rötmånad, gamla blöjor, frisörsopor, toalettsoppåsarna etc...allt vi hade slängt...YAKK).

Jag dansade runt som Peter Pan på speed i salongen och gjorde piruetter när jag hittade den. Nu vill jag hitta Sabinas sax och sen är jag nöjd :P

Jag är vanvettigt glad att jag är så intresserad av hår som jag är. För jag lär mig mycket och jag har passion för nya metoder och produkter. Det har varit en RÄDDNING nu i dagarna kan jag säga.

Min nya frisörska har jobbat länge med ett annat märke än dom vi har här i vår salong så hon konsulterar alltid mig och ibland kommer jag med idéer och eftersom hon är SÅ JÄVLA BRA :D så kan hon ju allt annat...jag behöver ju bara ha produktkunskaperna liksom och guida henne till rätt produkt och behandling.

Sen hjälper jag att skölja slingor och allt sånt medan hon klipper under tiden. Det går så bra och är så kul.

Jag har aldrig sett så många visitkort flyga ut från salongen :) folk avgudar henne. Det är jättekul för då passar hon ihop med resten av mina änglar <3
Fuck Charlies Angels...här är BitterTwitters Angels....with a licence to cut you :P (håret alltså :P...ibland en och annan knoge..men bara sina egna, inte kunders ;))

Nu skall jag stänga....sen skall jag hem till Jeanette och Micke. Det skall bli mysigt. Har inte varit där på ett tag nu för jag har inte orkat!

På plussidan....jag sover gott!!!

Jag har norpat in bäddmadrassen från mitt gästrum och lagt OVANPÅ min egen bäddmadrass och nu sover jag som en gudinna. Min sängjävel är för hård!!! Tyvärr är den madrassen 120 och min säng 180 :P så det är väl inte så vackert men det är ju ingen som ser det :P

Kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics