lördag 27 augusti 2011

Ehm...



Om något flyter på bra med småbarn så skall man vara ytterst misstänksam. Eller...den regeln skall man nog använda sig av i livet i allmänhet.
Too sweet to be wholesome liksom.

Bilden ovan togs efter att minimikkis (fast hon borde heta minidompi för hon är sjukt lik sin far..men nu heter hon minimikaela redan...eller Pinky)...iaf...den togs efter att vi haft några duster av gråt och kräks men tillslut hade mosters kärlek segrat (trodde jag) och snutt somnade sött i min säng.

Här gjorde jag det stora misstaget och skickade ett mms till hennes mamma och skrev: "mosters säng är väshta chön jao"....

DET RUBBADE UNIVERSUMS MEDELPUNKT!!! För en sekund senare hörde jag ett liiitet: "mjäääk" och jag lunkade in och kollade då hörde jag en massa små rapar och lyfte upp Pinky varpå hon började kräkas.

MEN det var inte en liten mjölkspya...neeeej...det var Exorsistkräkningen fast ist för att det var grön ärtsoppa så var det slemmig keso. Det slutade aldrig...det bara vällde ut och minimikaela började tokgråta och jag var lite sugen på att göra samma sak men så kom jag på att jag var vuxen (och sjuksköterska...OCH barnvakt :P) så jag halkade in i badrummet och började klä av henne för hon var fullständigt DRÄNKT i kräks och jag med...men jag måste ju börja någonstans så jag skalade av henne den lilla pyjamasen.

Det var inte popoulärt och jag möttes av ILLVRÅL och jag tänkte hon kanske fryser så jag brassade på med lite vatten och började skölja. Bebisar är hala när dom är blöta så jag fick avbryta och lubba in i Eges och Lales aka mormors aka gästrummet och hämta babybadkaret jag har köpt just för att mina vänner har bebisar.

Jag försökte förklara för Pinky att jag måste få av mig mina kräkiga kläder om hon skulle bli ren för annars skulel jag gegga ner henne men hon hade inte tid med sånt...hon var så ledsen och skrek så hon skakade.

Jag kunde inte komma på nån annan lösning än att vi skulle duscha ihop...thats right Mickis...I had to get naked with your kid. Asså...det låter skumt men vi hade kräks över hela kläderna och när jag tog av mig min BH så rasade det ut kräks (mmmm).

Fifan vad det är svårt att stå och duscha med en baby som är intvålad :O
Hon diggade inte mina dyra designerprodukter och var mäkta arg när jag tvättade hennes lilla hår men hon hade en redig magsaftsinpackning i håret så det var nödvändigt.

Efter duschen...av Pinky (för jag kunde inte duscha...asså jag kunde inte tvåla in mig) så hoppade jag ut som en återupplivad från drunkning och nerkräkt råtta ur duschen och tänkte att såfort jag fått på Pinky kläder och så så kanske jag kunde hoppa in i duschen och tvåla bort smeten :P

Meeeen...lillan ville inte det och hon ville inte äta och inte sova...bara ligga i famnen. jag försökte förklara att jag var sprttsprångade naken och stank spyor och var blöt (håret droppade ner på henne) och antagligen skulle bli anmäld om någon skulle komma in just då.
Då tystnade hon en sekund så jag fick slänga på mig en negligé iaf. Sen tog det ett tag till innan hon somnade varpå jag hoppade in i duschen.

Nu är jag helt färdig ;P

Vi som hade haft så mysigt innan det. Vi var hos mormor och mormor matade henne med van hand och rätt som det var så släppte lilla fröken av ett bubbel i blöjan så mormor hoppade en halvmeter...sen log hon som en sol. hon var ganska kinkig innan det och med tanke på ljudet som kom ut så kan jag förstå att det var obekvämt innan.

Sen när vi kom hem så tittade vi på VBÅ och ögonen höll på att skutta ur skallen på henne när hon såg EJ Wells (hon kommer äta snygga karlar till frukost den här) och hon åt jättefint ur sin flaska och rapade och allt. sen slocknade hon och vaknade med kaskaderna :P

Nu sover sessan och jag är nyduschad också.

Åter igen har jag på känn att jag skall hålla mig barnfri.

Jag älskar mina vänners barn...äh jag älskar ungar öht..men det är skönt att ha hund ;P...tamponger eller inte ;P

Hoppas Mikaela och Dompi har det underbart. Dominiq kommer ju vara i 7e himlen när han får höra/se Dollan live :)

Nu skall jag återhämta mig lite från tumultet...hur faan klarar ensamstående mammor sig? När jag väl hade fått på henne sina kläder, inna jag duschade själv..så höll jag på att halka i pölarna på golvet med kräks så jag fick moppa dom med henne i famnen och hon var INTE imponerad att jag gjorde så :P TÄNK om Harpan hade varit hemma OCKSÅ...då hade jag fått hålla honom från att äta spyorna, slicka på ungen, skälla för jag var stressad, ungen skulle gråta av skällandet....jag upprepar...hur GÖR folk sånt här? :O

Jag ser er mödrar i ett helt annat ljus nuförtiden iaf!! Ni förtjänar er speciella dag...fan...Hallmark kort och hela kittet!! Respect to da mamas!!!

Peace

Inga kommentarer:

 
Web Analytics