söndag 8 januari 2012

Äääääääääääähhh

Handlingar får tala tydligare än ord. Jag skäms inte för något jag skriver EGENTLIGEN och väljer någon att misstolka vad jag skriver så förstår dom inte mig och kommer dom inte och frågar mig vad jag menar utan går direkt och drar sina egna slutsatser såkan jag ändå inte göra något åt det!

Så jag öppnar skiten igen fölr det är så många som messar och undrar hur dom skall kunna läsa fast jag skickat ut inbjudningar :P

Less krångel and more reading ey?

Sååååå....aaaaaah jag kan andas igen ;)

Igår var jag ledig och det var skönt...fick en hel del gjort.
Elina och jag skulle träna imorse men hon kom på ganska sent att gymmet öppnade senare idag och messade mig vid 01.30 om det och jag svarade: "hinner vi då?" hon trodde att hon svarade: "nä vi skiter i det" men skickade det aldrig. Så jag messade henne imorse för att se om hon var vaken för hon har en tendens att inte höra väckarklockan hehe. Inget svar.
Messade igen och ringde två ggr. Ingen elina. Så jag låg och halvsov och kollade på mobilen varannan minut och tänkte att hon skulle ringa och fråga varfan jag höll hus när som helst men det hände aldrig för hon trodde jag hade fått "nä vi skiter i det" sms'et.

Ah well!! Vi jobbade idag och jag hade fullrulle hela dagen och Elina hade lite mindre men ändå att göra.

Vid 16 kom mamma så färgade jag hennes hår och sen tvingade jag henne att låta mig färga hennes ögonfransar och bryn. Hon är grooovt anti sånna saker och satt och kraxade om "att hon minsann inte gillar övergrepp och hon väljer SJÄLV om hon skall utsättas för saker eller inte" men sen älskade hon resultatet som vanligt och kvittrade om hur fint det var. Man undrar varför hon inte bara kan vara tyst och ta emot...det är ju gratis och jag vet vad jag gör och vad hon skulle blisnygg av. Men doktorn vet alltid bäst :P

Sen gick vi och handlade lite på ICA och sen hem o jag hjälpte henne att grejja biljetter till mormor och hennes bästa polare sådom kan hälsa på morsan i Turkiet i April. Gulletanterna. Dom skall vara där i 10 dagar och njuta med mamma. Lilla mamma. Jag ringde min moster och bad mamma kolla om hon inte ville hänga med...för hon spenderar ingen tid med mamma eller mormor...ingen av dom gör det. Dom har "valt" att inte engagera sig.

Hon jobbar inte och har inte ett jota att göra och kan inte tänka att mamma tar hand om mormor HELA tiden annars och kanske skulle behöva lite extra stöd samt tycka det var kul att hänga med sin lillasyster...så hon svarade: nej det har jag inte lust med.

Jag skall inte skriva vad jag tycker...men det involverar könsord.
Dom kommer minsann ha lust att få lika delar av mormors feta arv som hon lämnar. Äckliga svikarfittor. Jag blev jätteledsen för jag hade fått mamma att hoppas lite på det och moster ratade idén direkt utan att ens ta något i åtanke än sitt eget egojävlaliv. Inga barn...inget jobb...ett fett lyxigt hus i Skåne långt bort från allt ansvar...jävla svikare.

Mormor har i alla år turnerat landet för att hälsa på sina döttrar och funnits där för dom...nu när hon behöver något såkan dom på sin höjd ringa en gång i veckan. Jag kommer inte INTE INTE bry mig ett skit när dom sitter och pillar i sina bajsblöjor när dom är dementa och änkor för deras inskränkta och folkskygga makar har dött.

Men jag är inte bitter!

Mamma är en fin människa. Hon tar ner mormor och hennes kompis och kämpar på med sitt. Visst hon gnäller ibland men hon knegar på. Som en ardennerhäst i snöstorm. Hon ger inte upp..hon sviker inte (om man räknar bort skinkan på julafton ;)).

Folk kan höja på ögonbrynen åt min mamma för hon är lite karg och vindpinad och oslipad och Gudarna skall veta att hennes systrar kan himla med ögonen över yhennes sätt men när det kommer till kritan så är ingen av dom HÄLFTEN av den underbara trygga människa min mamma är. Jag älskar dig mamma. Dina fina kvaliteér är tyvärr inte särskilt vanliga i sammhället..jag vet inte om jag skall skriva nuförtiden eller om det alltid varit så.

Hon ställer alltid upp när folk vill ha recept och hjälp och vad ger folk henne för det? Inte ett skit. Som om det var hennes plikt att skriva recept och undersöka folk var hon än går. Läkareden gäller inte kärringsjukdommar som folk slänger på henne överallt men hon ställer alltid upp. Det är så lätt att bjuda på en middag, ge en flaska vin eller bara skicka ett kort som tack. Men såfort folk får vad dom behöver så är dom borta. Tills nästa gång dom får nån jävla infektion.

Hon må som sagt vara karg på utsidan men på insidan...ca 2 minuter under ytan är hon en av dom generösaste och finaste männsikor jag haft äran att träffa.

Det satt visst lite bitterhet där :P hmmm...sen mormor blev sjuk har mina mostrar, alla 3, visat sin känslomässiga inkompetens och jag tycker det är så fult att jag inte kan se dom i ögonen. Jag VILL inte se dom i ögonen. Äckliga människor.

Nu skall jag tala om ICKE ÄCKLIGA människor...sånna som gör mig lycklig.

Min hudterapeut K tex.

Jag gjorde en fuling härrom veckan. Hon har suttit och spanat på en budis som alltid parkerar mittemot vår salong när han levererar, sen i somras om inte ÄNNU längre ;)
För er som inte träffat henne så kan jag beskriva henne.

Hon är skiiiitsöt. En såndär liten människa som inte vill ta plats...eller hon vill nog men hon GÖR det inte...hon är tyst och kan verka blyg om man inte känner henne. Därför har Sabina gett henne smeknamnet Nasse för hon är liten (fysiskt liten OCH yngst)och lite tyst och lite förlägen som Nasse i Nalle Puh.
Dom andra kallar henne för vår lilla Geisha för hon går jättesmå steg som en liten geisha och har lika graciös kroppshållning som en geisha.
Huuuursomhelst...ni fattar poängen...vi älskar vår lilla K....speciellt jag :)

Kaisu vill aldrig ha något när jag bjuder, hon kräver inget och är bara så....<3 hon förtjänar att få sina drömmar förverkligade (det gördom andra med såklart men nu hade jag chansen att göra något åt just Kaisu :)

En dag när hon blev lite till sig över att han stog därute så frågade jag henne vad hon hade för telefonnummer :Pjag undrar om hon hajjade vad jag hade i görningen men hon svarade iaf och jag antecknade på ett av salongens visitkort med hennes namn och kutade ut genom dörren såfortjag såg att han knatat iväg för att leverera sitt bud til en affär runt hörnet.

Jag klämde fast kortet i hans dörrhandtag och senkutade jag in i salongen och gömde mig :P
K satt som förstenad av skräck i kassan och visste inte hur hon skulle beté sig hahah. Men han visste ju inte vem av oss som var K och tillsammans såg vi hur han satt och kliade sig i huvudet i bilen och vände och vred på sitt kort innan han körde iväg lite konfunderad.

Sen följde INTENSIVA minuter...det måpste varit minst 60om inte mer, innan han skickade ett skämtsamt men helt klart intresserat sms till vår lilla skönhet. Och på den vägen har det fortsatt och i torsdags hade turrturrduvorna sin första dejt.

Vi färgade hennes hår, agerade klädkonsulter (hon hade med sig minst 3 olika outfits) och sen fick Mickis styla henne innan hon nervös som en liten Nasse (i sin jättesöta rosa "nassekofta" som alla tyckte var finast och mest K....sötast!!) tog tåget och mötte sin budis´för en kul kväll i Stockholm. Tydligen har dom en massa gemensamt och sånt.

Idag fick jag en låång sms-rapport (precis som jag beordrat henne att skicka hehehe, dötti flicka) om hur härligt det hade varit och hur bra det gått hittills. Jag ler från öra till öra :D hoppas det bara blir bra för det skall du ha K...bara bra!!!! Gulliga fina!!

(du får la stämma mig om det går åt skogen :S...men då finns vi där för dig allihopa men nu skall inte tant skrämma upp någon här. Ta det en dag i taget gullis!!

Idag har jag bakat kolasnittar och syltkakor till salongen. Aldrig mer syltfuckinkakor. Pain in the ass mothafuckaz.

Katto skickade ett recept på andra najsiga kakor som skall utprovas...kanske imorrn annars när sylthelvetena är slut. Dom är säkert goda men jobbiga att göra.

Nu känns det som jag har pratat i 100 år.

Sist men inte minst...hade en jättemysig middag hos pappa och hans fru igår. Eller flugan som han kallar henne (hon är kines hihihi...han KAN vara rolig min pappa).

Det var totalt avslappnat och inte ett ord om jobbet sades. UNDERBART. Eftersom varken bror eller mor var med så blev det inte bråk eller tjaffs.

Han hade lagat goda grillspett av lamm och färska grönsaker och ca 5kg vitlök men den var så grillad att det gick bra utan att man stank ;)
Jag och Harry njöt och hade jättetrevligt!!!

Jag har fortfarande inet sorterat kläderna :P men imorrn har jag inget val...då skall det göras. Så det blir gästrummet igen i natt :P Jag och Harry är ovana att sova i 120-säng och det slutar med att han sover PÅ mig varpå jag blir irriterad och sparkar ner honom så man hör ett litet förolämpat fnys :P

Som hämnd snodde han min kudde imorse och vände mnig dessutom ryggen ochbörjade snarka. Pfft!!

Did u miss me? hahahaha nä jag trodde inte det ;) but hey...here I am...flaws and all!!

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics