måndag 23 januari 2012

Fucked up...

Jag trodde jag var så jävla ball och kunde låta bli och hetsa upp mig över gårdagen med familjen.
Jag misstänker att det är därför jag har cp-hjärtklappning...ringde mamma och frågade och hon sade att det antagligen var stressrelaterat och jag troded hon sade ångestrealterat men hon sade ånger-relaterat...och menade att jag hade startat allt igår och stormat ut och smällt i dörren etc

Jag blev givetvis förbannad igen när hon sade det och sade hejdå och lade på.

Sen gick jag hem och kände mig helt knäpp...ömsom arg ömsom panikslagen och gråtig.

Jag har som en klump i bröstet som gör ont. Det ilar...jag funderade på magkatarr eller nåt men detta är så som ångest känns fysiskt.

Men varför nu?
Okej jobbet är svinjobbigt med pappa...jag blir stressad av att han lånat pengar (stora sådana och vägrar berätta av vem) men jag försöker aktivt att inte tänka på det...kanske jag aktivt misslyckas....

På vägen hem kände jag mig så sorgfylld att jag höll på att börja böla men det kändes ändå knäppt för jag kunde inte få fram det. Jag är för långt från gråten men det sitter som en fet klump i bröstet.
Eller så håller jag på att få lunginflammation :P nånting känns i mitt bröst :P

Nu är jag på "gnälla på morsan"-humör.

Vet ni vad hon kläckte ur sig härromdagen?

Jag hade köpt godis för det var lördag och jag hade planeratatt sitta i soffan och glo på tv på kvällen. Hon ser godispåsen i min väska på jobbet och fnyser: du skall väl inte äta godis...du har fortfarande dubbelhaka...skall du inte försöka bli av med den??

*insert egen svada av könsord här*

Jag tittade inte ens på henne...jag pekade på dörren till salongen och hon gled ut som en liten slipprig iller.

Hur jag än gör så skall det hållas på. Förr var det träning...nu tränar jagdå måste det kommenteras på annat.

Men det är inte hon som kommer sitta och oroa sig över att jag skall bli sjuk eller må dåligt...det är JAG som gör för henne.

*sätt in lite fler könsord här*

Hehehe min hund är för rolig...jag började lite förstrött klia mig i ögonen när jag skrev det där om mamma nu och när jag tittar upp så ser jag att Harry iaktar mig intensivt som om han försöker klura ut om jag gråter eller vad jag gör :P när jag upphör att gno ögonen och tittar upp på honom så ser han liksom lite förlägen ut att han blev påkommen med att stirra och ser lite yrvaken och vänder bort blicken.

Sånna stunder älskar jag honom så mycket! Han ÄR intelligent...det är därför jag blir så arg på honom när han låter sina impulser styra över hans träning. Det är väl så att träningen inte är tillräckligt bra om det händer...:P

Jag har fått pippi på konstiga grönsaker. Förra veckan så köpte jag majrovor och kokade och det var jättegott!! Nu har jag köpt en kålrabbi och kokar för att se om det är något att ha.
Jag har även kokat gröna linser. Har aldrig varit intresserad av sånthär innan. Konstigt :P

Tänker gå och träna imorrn...hoppas Elina kommer men jag fattar om hon inte kan.

Hoppas också att jag inte har hjärtklappning inatt. Jag tänker gå och lägga mig tidigt som fän ikväll igen.

Puss på hjärtat

Inga kommentarer:

 
Web Analytics