onsdag 11 januari 2012

Pappas fluga...

Hon ä dötti hon. Titta vad hon gjorde till mig, fina va? Nördphone friendliga "vantar". Detaljerna är glaspärlor som hon trätt på garnet och stickat in. Hur duktig är inte människan?

Nu är jag ute med hår/kåtbollen som tydligen vittrar vår för han drar som ett jävla vildsvin. Jag vill roundkicka honom just nu.
Fast sist jag skrev nå sånt blev ju nått lilli o sussi fan ifrån sig så...ta det med en nypa salt.

Jag tror jag får spatt. Idag har vi lyssnat på ADHD-kvintetten Jackson 5 hela dagen och vad hör jag på vägen hem skrålandes ur högtalarna på Plock (som inte fattar att det inte är uteservering på vintern och ändå har högtalarna på 24/7) om inte samma frenetiska beat och trall från dom missnöjda afroamerikanernas klan.

Jag gillar dom...gillade...gillar...dom är en del i musikhistorien och jag älskar musik...men har ni suttit ner och bara LYSSNAT på Jackson 5 nångång. Inte titta bara lyssna (det låter som Leifi :p).

Dom är ju som en karusell som ballat ur...som Jane Fonda och valfri fitnessguru på speed. Too sweet to be wholesome.

Varför hajjade ingen att det var djurpl...jag menar barnplågeri? MJ ser ut o låter som en uppskruvad duracellkanin...som om han har fullständigt galloperande okontrollerad adhd OCH nån spastisk form av autism samtidigt.

Jag hade nog också sovit med småbarn och knaprat sömnmedel im jag hade fått leva i det tempot han måste gjort......oh wait...det gör jag ju redan hahahaha. Humor :p

Jag tänker på cowboyfilmer när the bad guy skriker "dance" och skjuter mot nån stackares fötter som måste hoppa runt som en jävla kosack för att behålla tårna.
Ser ni inte likheterna mellan detta och Jackson 5? :p Hur poppa Joe står ute i kulisserna och vevar fortare och fortare och just när alla bröderna är redo art ramla ihop i en amfetaminrykande hög så ökar farten och hetsen ÄNNU mer och dom går UPP en tonart?!

Jag verefan...kan inte njuta av Jackson 5 längre. Kanske dom lugnare låtarna. Men även där stör jag mig på att en liten Webster-kopia (minns ni serien med den pyttelilla busungen webster, han var asrolig och typ 1,39 lång...tyvärr blev han inte längre sen heller stackarn :p) som inte nått målbrottet sjunger om förhållanden och kärlek som om han levt i minst 39 år.

Something's strange in the neighbourhood....that's all I'm sayin....

Nu ligger jag i sängen och Harry är i köket eller på blåkulla...i dint fuckin care. Jag bad honom komma alldelles förmånga ggr och han bara låg och blängde på mig så nu får han skylla sig själv. Han har varit och patetkrafsat på dörren ett par ggr men inga skall ännu. Skitunge.
Jag dansar inte efter hans pipa :p då kan han ligga kvar i köket o möggla hmpf

Godnaatt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics