måndag 30 januari 2012

Hej

Jo jag vet det har varit lite dåligt med updatering här va :P

Helgen i Örebro var både underbar och lite jobbig. Men definitivt 95% UNDERBAR.

Jag blev återigen lite besviken att mitt x inte vill ses och säga hej ens...det tycker jag är konstigt och det är svårt för mig att acceptera men det är bara att låta det vara :P

Helgen som sagt...på torsdagskvällen var jycken lite mysko i magen. Den kurrade sviiinhögt och lät som en hel slamsugarbil och han var lite medtagen men allt verkade okej annars. Jag påpekade det för Birgitta som tar hand om honom och sade att hon skulle ringa mig när jag var borta om det blev illa.

Sen åkte jag på fredagen. Resan gick bra förutom att jag alltid blir så förbenat pissnödig innan jag kommer fram och varje gång tänker jag att jag skall stanna i Arboga på macken o pinka men när jag väl kommer så långt så tänker jag alltid: "äh jag vill inte bryta mitt tidsrekord...det är bara kärringar som har kisspaus" och maler vidare.

Det första jag gör när jag kommer till örebro är alltid att åka till gamla svärisarna innan jag hälsar på dom andra. Det är alltid lika kul och dom blir så glada...trots att det första jag säger när dom öppnar dörren ALLTID är: "åååååååh förlåt får jag låna toaletten först annars döööör jag!!!!" :P

(lång paus till kl 23.15...)

Leffe, hans far, älskar godis och jag hade med mig både hemgjorda och vingummin och han sken upp som en liten sol. Han är så goo!!!

ääääääh vet ni vad...nu orkar jag inte slutföradetta....iaf inte nu...jag sov NOLL inatt...harry har bajsat blod 2 ggr per timme hela natten och jag är helt fakkad.

Skriver imorrn.

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics